Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: Stationære pc’er

Apple iMac 24”

Designet på den 24” store maskine er diskret og lækkert, og du nyder godt af flot lyd og et højkvalitetskamera, når du holder videomøder. Med sin tynde, skarptskårne profil ligner den redesignede iMac en forvokset iPad Pro på stativ. Du får Apples nye, stærke M1-chip med otte kerner med i købet, og iMac er en fin arbejdsstation til multimedie-arbejde af selv tungere karakter.

Lenovo ThinkStation P620

ThinkStation P620 er den første workstation med AMD Threadripper Pro, og ydelsen er enestående. Den er ikke billig, men arbejder du med datatunge opgaver, kan ThinkStation P620 være en lønsom investering. Blandt andet har kabinettet plads til fire grafikkort. På sigt kan denne fleksible og ekstremt kraftfulde computer spare megen ventetid og gøre arbejdsprocesser mere smidige.

Lenovo ThinkStation P340 T

Lenovos solide stationære tower-computer, ThinkStation P340 T, kan kværne sig gennem enhver opgave, når den er konfigureret korrekt. ThinkStation P340 kan opsættes efter stort set alle behov, for eksempel til fire eksterne skærme. Den er skabt til at være fleksibel og imødekomme krav, som virksomheder af forskellig art kan have. En maskine til virksomheder, hvor stærk, pålidelig computerkraft og høj sikkerhed er prioriteret.

AOD PRO Award 2021: Indeklima

VBreathe Tasman

OD PRO Award 2021: VBreathe Tasman.

Du er meget mere effektiv på arbejdet eller derhjemme, hvis luften er ren og frisk. VBreathe Tasman renser luften og fjerner virus og andet skadeligt indhold omkring dig

VBreathe Tasman renser ikke bare luften, den dræber også virus, svamp og bakterier på boligens overflader.

Luftrenserens indbyggede HEPA-filtret er suppleret med en vActive Gel, som siver ud fra toppen og renser for skadelige giftstoffer i luften og på overflader. Det gør den endda uden at være til fare for personer, der færdes i lokalet på daglig basis.

Luftrenseren er effektiv mod den frygtede skimmelsvamp. I løbet af et døgn er VBreathe Tasman i stand til at hindre svampens evne til at reproducerer sig med 88 procent og i løbet af tre dage hele 95 procent.

Staphylokokker, Coli og lignende bakterier udsletter den stort set komplet (99,99 procent) og så kan den også være et effektivt våben mod virus – potentielt også corona-virus.

Læs testen af vBreathe her.

AOD PRO Award 2021: Tablets

Panasonic Toughbook A3

Panasonics Toughbook A3 er for alle med brug for en hårdfør tablet med tilslutninger og funktioner til at få jobbet klaret under krævende forhold. Skærmen på 10,1” er lysstærk, den tåler støv og vand og endda at blive tabt ved et uheld. Levetiden for de to indbyggede batterier er ni timer, men du kan tilføje ekstra. Der er indgange til USB af forskellige typer, simkort og hukommelseskort.

Samsung Galaxy Tab S7+

På alle parametre er Galaxy Tab S7+ en suveræn tablet. Stærk ydelse og forrygende skærm gør den ideel til spil og underholdning, mens S-pen og mulighed for keyboard gør den til en habil afløser for din pc. Skærmen er en 120 Hz Super Amoled-type. Med sine 12,4” er den tæt på samme størrelse som mange bærbare pc’er. Med Snapdragon 865+-cpu’en er kræfterne også på et niveau, hvor du kan køre almindelige pc-opgaver.

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S