Home » AOD Pro » Poly Voyager Focus 2 [TEST]: Krystalklare opkald uden støj
Poly Voyager Focus 2 [TEST]: Krystalklare opkald uden støj

Poly Voyager Focus 2 [TEST]: Krystalklare opkald uden støj

Share

Voyager Focus 2 fjerner støj omkring dig og leverer klar lyd i både headset og mikrofon, så både du og den, du taler med, kan fokusere på samtalen

Det efterlader ikke noget godt indtryk, hvis både du og personen i den anden ende af røret skal sige ”hva’ba’?” igen og igen i løbet af en vigtig forretningssamtale.

Det kan dog være svært at undgå i et travlt kontormiljø. Og netop det er årsagen til, at Poly har skabt Focus 2.

Her er tale om et rendyrket kontorheadset, dog absolut et af de mest gennemførte og funktionsrige, vi har oplevet af slagsen.

Det er udformet som en diskret on-ear-model, der sidder utrolig let og nænsomt på hovedet.

Under en bøjle af aluminium sidder en blød elastik beklædt med kunstlæder, som sørger for, at headsettet hviler på hovedet, nærmest uden at du mærker det.

Se også:  Dell OptiPlex7090 Ultra [TEST]: Skab din egen alt i en-computer

Bøjlen har så stor en fleksibilitet, at de to bløde ørepuder næsten ikke trykker mod ørene, uanset hvor stort et hoved man har.

Det er et headset, du kan bære i mange timer uden at føle nogen som helst gener.

Foruden knapper til lydstyrke er der på den ene ørekop en dedikeret knap til Microsoft Teams, som besvarer opkald fra tjenesten.

På siden af samme ørekop sidder en slank mikrofonarm. Mikrofonen aktiveres, når den vippes ned foran munden, og deaktiveres, når den vippes op. Man den kan faktisk ikke kun vippes op, den kan nå hele vejen rundt. På den måde kan du vende headsettet og få mikrofonen over i modsatte side, hvis du ønsker det. Stereobilledet skifter automatisk, så det passer.

Headsettet har desuden sensorer, som gør, at opkald besvares, eller musik aktiveres automatisk, når du tager headsettet på, og afsluttes eller mutes, når du tager det af.

Se også:  Deco X50 med Wi-Fi 6 [TEST]: Lidt mindre power – lidt lavere pris

Ørekoppen lyser rødt, når du er i et opkald, så kolleger er klar over, at du ikke skal forstyrres.

Forbindelse til computeren sker med kabel eller trådløst (Blue­tooth). Der medfølger en UC-dongle, som sikrer stabil trådløs forbindelse.

Smartphone og andre mobile enheder kan ligeledes forbindes via Bluetooth. To enheder kan være tilkoblet samtidig. Det er en ret stor fordel, da du så kan tage et opkald på mobilen, mens du bevarer tilkoblingen til computeren.

Optimal samtalekvalitet

Voyager Focus 2 tilbyder to niveauer af støjreduktion, som vælges med en lille skifteknap i toppen af den ene ørekop. Støjreduktionen er effektiv og giver den ro, der skal til for at koncentrere sig, selvom kollegerne småsnakker eller tamper løs på deres tastatur.

TAGS
aod pro
Headset
Poly

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S