Home » AOD Pro » Eset Business [TEST]: Nem sikkerhed for små og mellemstore virksomheder
Eset Business [TEST]: Nem sikkerhed for små og mellemstore virksomheder

Eset Business [TEST]: Nem sikkerhed for små og mellemstore virksomheder

Share

Sikkerhed behøver ikke være noget svært eller meget omfattende, heller ikke for virksomheder. Vi har testet Esets cloud-løsning til mindre virksomheder, og den gør det virkelig let at installere og håndtere sikkerhed i hele organisationen

I takt med at virksomheder flytter deres installationer op i skyen, skal filer og programmer beskyttes på andre måder. De lokale computere, end-points, skal stadig sikres, men det skal filer og mails, der ligger i skyen også, og det kræver andre løsninger end de klassiske.

Vi har testet Eset Business, en portalløsning, som indeholder alle Esets løsninger til virksomheder, og hvorfra du kan installere, håndtere og få et overblik over din virksomheds it-sikkerhed.

Løsningen er blevet testet for, hvor let den er at bruge og komme i gang med, hvordan du styrer programmer og licenser, og ikke mindst, hvor godt et overblik du får over virksomhedens sikkerhed.

Hurtigt i gang

Vi har testet to elementer i Eset Business-løsningen, nemlig Cloud Office Security og Eset Protect Cloud, som er de to dele, langt de fleste mindre danske virksomheder vil gøre brug af.

Alt foregår i skyen. Du får ingen cd’er eller andre medier. Efter oprettelsen af din Eset Business-konto, som kun kræver ganske få museklik, er du i gang. Det er fra Business-kontoen, du får et overblik over dine Eset-produkter, -licenser, -brugere og -alarmer. Det er ikke et sted, du vil bruge ret meget tid, men det giver et hurtigt overblik, ikke mindst hvis der er licenser, der skal fornyes.

Smidig løsning

Det er dog også fra dette kontrolpanel, at man kan installere Eset Protect Cloud og Eset Cloud Office Security, og her viser løsningen virkelig sin smidighed. Det kræver kun et klik på en knap samt et login som administrator på Microsoft 365, så bliver der automatisk tilføjet beskyttelse til alle dele af Microsoft 365, lige fra Exchange til filer i OneDrive og Sharepoint.

Når det kommer til Protect Cloud, så er det her, man både kan beskytte sin virksomheds computere og ikke mindst få et overblik over sikkerhedssituationen. Med få klik kan man skabe en installer, som så igen bruges til at installere Esets sikkerhedsprodukt på ens lokale maskiner.

Den færdige installer kan så sendes direkte til organisationens brugere, eller filen kan downloades og installeres fra Protect Cloud. Let og elegant.

Med begge dele installeret, er der i virkeligheden ikke så meget mere, man skal foretage sig som administrator.

Der er naturligvis et kontrolpanel, et dashboard, til begge delelementer, og her kan du få et fint overblik over den aktuelle situation, men det er ikke et sted, man behøver bevæge sig ind, medmindre der er en situation, som kræver handling.

TAGS
eset
sikkerhedspakke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S