Home » AOD Pro » Poly Studio P21 [TEST]: Overdådig alt-i-en-skærm til videomøder
Poly Studio P21 [TEST]: Overdådig alt-i-en-skærm til videomøder

Poly Studio P21 [TEST]: Overdådig alt-i-en-skærm til videomøder

Share

Poly Studio P21 er en komplet løsning til videomøder, der ikke bare leverer skærm og kamera, men også gode mikrofoner, højttalere og endda lækker lyssætning og trådløs opladning af din mobil

Videomøder er kommet for at blive. Selvom nedlukningerne er lagt bag os nu, så har de fleste nok set lyset i at kunne klare møder med samarbejdspartnere,  udenbys- og måske endda udenlands-kollegaer hjemme på kontoret via Teams, Meet, Zoom eller en af alle de andre online mødetjenester.

De fleste har formentlig også erfaret, at det ikke er alt udstyr, der er lige godt gearet til videomøder. Man får ikke nødvendigvis et vellykket møde ved at smække sin bærbare computer op på skrivebordet. At webkamera, skærm, mikrofon og højttalere er af ordentlig kvalitet er den vigtigste forudsætning, men lysforholdene i det rum, du sidder i, spiller også en væsentligt rolle. Poly Studio P21 er skabt for at optimere på alle disse parametre, så du har de perfekte forudsætninger for vellykkede videomøder.

Se også:  Basale IP-telefoner skal sikre god telefonlyd til mindre virksomheder
Indbygget scenelys

Som udgangspunkt er der tale om en skærm. Men ikke en helt almindelig skærm. Det er tydeligt allerede ved første blik. Skærmen er nemlig indrammet i en skal af hård plast, som i tråd med Polys nye designprofil har et imødekommende afrundet look med lys, marmoragtig finish. Fra denne skal strømmer lys ud, som omkranser skærmens sider, mens der nedenunder er en højttalere beklædt med stof.

Poly Studio P21 – højttaler forneden.

På selve skærmen er der touch-knapper til betjening af lydstyrke samt aktivering og deaktivering af mikrofonen (når den er deaktiveret skifter lyset i bunden til rødt) samt en multiknap, som kan bruges til et udvalg af forskellige funktioner.

I toppen sidder webkameraet, som kan lukkes til med en fysisk skyder, så du er helt sikker på at ingen ser med, når du ikke ønsker det.

Nem og smart

Skærmen sluttes nemt til computeren via USB. Den er helt plug-n-play. Du skal blot hente Poly Lens-appen til din pc, så der er adgang til alle skærmens funktioner, som faktisk ikke er så få. Det er ret imponerende, hvor meget du kan indstille, både med hensyn til lyd, lys, billede og andet.

Se også:  Mødeugle får skarpere blik og reagerer hurtigere

Har du eksterne enheder såsom trådløst headsets med dongle eller lignende, er der mulighed for at tilslutte dem bagpå skærmen, der takket være to USB-A-indgange kan fungere som hub. Og så er det ret godt tænkt, at du kan lægge din smartphone på den lille plade i foden, hvorefter mobilen bliver opladet (hvis den altså understøtter trådløs Qi-opladning).

Poly Studio P21 set forfra. Foden kan bruges til mobilopladning.

Fremragende allround-løsning

Kvaliteten af både skærm og højttaler er så høj, at du vil være rigtig godt kørende på kontoret. Ikke kun når det gælder videosamtaler. Også almindelige kontoropgaver håndterer den skarpe og farvestærke full HD LCD-monitor på glimrende vis, mens de 2 x 10 W stereohøjttalere præsterer rigtig fint til både musik og film. Poly Studio21 vil således være en fremragende allround-løsning til kontoret, hvis 21,5″-formatet passer til dit behov.

TAGS
Poly
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S