Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: Mobiltelefoner

Apple iPhone 12

IPhone 4 og iPhone 5 med de flade aluminiumskanter står for mange som de pæneste iPhones i historien. Det har Apple ikke siddet overhørig, og med denne generation af iPhones vender man tilbage til det kantede design. 12’eren ligger godt i hånden; du kan nå det meste med tommelfingeren. OLED-skærmen er helt flad og med et flot billede. Mobilen er lynhurtig. Apple har ligget foran på hastighed i nogle år, og føringen tager kun til her.

Cat S62 Pro

Hårdførheden kan der ikke herske tvivl om, når vi taler om Cat S62 Pro. Det termiske ka-mera er genialt, hvis man har brug for det. For resten af pengene får du en rigtig fornuftig arbejdsmobil til de hårdeste miljøer. Skridsikker belægning giver godt greb, og genvejs-knappen kan konfigureres til dit behov. Mobilen kommer med Android 11 og bliver en del af Google Enterprise-programmet, der sikrer nem integration i virksomheden.

Samsung Galaxy Z Fold3

Denne foldbare mobiltelefon fungerer bare. Prisen på Fold 3 er fornuftig, den er solidt bygget, og du får et farvestærkt, hurtigt billede

Med Galaxy Z Fold 3 indfrier Samsung for alvor den foldbare smartphones potentiale og endda til en billigere pris end forgængerne.

Fold3 er bygget bundsolidt. I kanter og hængsel har man anvendt det nye Armor Aluminium. En type aluminium, som er hærdet til at klare alvorlige knubs. For- og bagside består af Gorilla Glass Victus, det stærkeste fra Corning.

Det er en harmonisk og nemt håndterbar enhed, der i sit matsorte look fremstår seriøs og stilsikker.

6,2″-skærmen har 120 Hz opdatering og 1200 nits lysstyrke, så får du et farvestærkt, kontrastrigt og flydende billede. Dertil kommer kameraer af en klasse, der hører en flagskibsmobil til.

Læs testen her.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsungs nye flagskibsmobil er ikke bare en hårdt pumpet kraftkarl med ydelse og kamerateknologi af stærkeste kaliber; det er også en designperle, som er nem at bruge. Den nye Exynos 2100-processor præsterer en ydelse, der gør mobilen velegnet til selv tung videoredigering og krævende gaming. Du kommer ikke til at mangle kræfter. Det er den stærkeste processor, du kan få i en Android-mobil lige nu.

Sony Xperia 1 III

Denne mobiltelefon er for de mediebegejstrede. Alene skærmen taler sit tydelige sprog. Den er i ægte 21:9-format (biograflærred). OLED-skærmen giver glimrende billeder med virkelighedsnære farver. Du får ægte zoom og 5G, og batteriet er hurtigt at oplade. Det er en solid sag, der kan tåle lidt af hvert. Skærmen er i Gorilla Glass, og Xperia 10 III har en IP68-certificering.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Denne mobiltelefon er foran konkurrenterne på rå kamerakvalitet. Batteriet er også af høj kvalitet, og det lille OLED-panel er en fin berøringsfølsom type. Kameraet tilbyder den største sensor i en smartphone nogensinde. Billeder fra mobilen er derfor ikke kun særdeles lysstærke, men også mere kontrastrige og med finere detaljer, når man zoomer tæt ind på dem, sammenlignet med enhver anden mobil, vi har testet.

AOD PRO Award 2021: Routere

Asus XT8

Asus stærkeste mesh-system, Asus XT8, sprinter fra konkurrenterne. Det er designet til at se stuevenligt ud, men kommer også med en lang række business-features. Der er flere tilslutninger end normalt, blandt andet en 2.5G/1G WAN-port, tre LAN-porte og en USB 3.1-port. Det tekniske udstyr er også i topklasse. Her får du en total teoretisk båndbredde på 6,6 Gbps. Der er gæstenetværk og mulighed for at administrere forbruget.

Netgear Orbi Pro SXK80

Netgears Orbi Pro er et meget avanceret Tri-Band Wi-Fi 6 mesh-system, som vil være perfekt i en lille virksomhed. Systemet leverer en balanceret performance, hvor stabilitet og antal aktive brugere er prioriteret over aktuelle, ultimative internethastigheder. SXK80 kan allerede nu køre meget høje LAN-hastigheder og er klar til den dag, inter-netudbyderne gennembryder gigabitmuren.

Netgear Orbi Pro SXK30

Et afgørende argument for at vælge Orbi Pro SXK30 til businessbrug er muligheden for at arbejde med op til fire separate Wi-Fi-netværk, som kan tildeles hver sit navn med tilhørende adgangskode og brugerrettigheder. SXK30 har fire 1G-porte på både router og satellit. Grundlæggende opsætning af Orbi Pro SXK30 er ganske enkel og hurtig. Total kapacitet er 40 samtidige brugere fordelt over et areal på op til 250 kvadratmeter.

TP Link Deco X20

Nogle af de hyppigste gennemgående træk ved netværksprodukter fra TP-Link er attraktiv pris kombineret med god performance og indretningsvenlige design. Det nye Deco X20-system med Wi-Fi 6 er ingen undtagelse fra denne regel. I test leverer X20 en effektiv Wi-Fi-dækning over 220 kvm fordelt på tre etager, og opsætningen er lige ud ad landevejen. Deco X20-enhederne er diskretionen selv og kommer i en glimrende byggekvalitet.

Side 2: Bærbare computere, sikkerhed

Side 3: Udstyr til møder

Side 4: Netværksharddiske, printere

Side 6: Stationære pc’er, indeklima, tablets

Side 7: Pc-skærme, tastaturer og mus, headset

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S