Spar masser af penge: Her er ugens bedste køb

Spar masser af penge: Her er ugens bedste køb

Share

Du kan spare rigtig gode penge på en superlækker smartphone, et førsteklasses OLED-tv og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Sommeren er over os, og det vigtigste er selvfølgelig at komme ud og nyde den i fulde drag, hvad enten du skal på ferie, på festival eller i sommerhus. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal lukke helt ned for elektronik-købene, for der er faktisk rigtig gode kup at gøre lige nu.

TV til de store fodboldstunder

Har du sat den næste måneds tid af til at se VM i fodbold, så er det vigtigt, at du har en ordentlig skærm at se kampene på. Med Panasonic TX-55EZ950 får du et OLED-tv af den fineste kaliber. Det er ikke bare velegnet til fodbold, men også et forrygende tv til film og serier. Det fik således en stor anbefaling af Datatid – læs anmeldelsen af Panasonic TX-55EZ950 her.

Se også:  Huawei Mate 20 Lite ude nu - 4 kameraer, skærm til kanten og rimelig pris

TV’et kostede 17.990 kroner ved lancering, men du kan få det for under ti tusind lige nu – se prisen på Panasonic TX-55EZ950 her.

Panasonic Viera TX-55EZ950E.

Panasonic Viera TX-55EZ950E.

Forrygende smartphone

En smartphone kan også bruges til at se kampene, når du er på udebane. Og derudover er den et helt uundværligt værktøj for de fleste af os i vores hverdag. Med Huawei Mate 10 Pro får du ikke bare en lynhurtig mobil med knivskarp OLED-skærm, du får også et af de bedste mobilkameraer på markedet. Alt om DATA var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Huawei Mate 10 Pro her.

Du måtte slippe 5999 kroner for mobilen, da den kom på markedet, men der er et par tusind at spare på den nu – se prisen på Huawei Mate 10 Pro her.

Huawei Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 Pro.

Del denne