Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen

Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen

Share

Det er sommer; det er på tide at komme i form. Med et fitnessur kan du få styr på, om dine anstrengelser batter noget. Men hvilket ur er bedst?

Nu er det forår, og det gælder om igen at få strammet musklerne op og få skubbet konditallet i vejret. Men gør du fremskridt? Et fitnessur kan give dig svaret. Fitnessurene har imidlertid fået hård konkurrence. Smarturene bliver bedre og bedre til at registrere din træning. Der er blevet færre grunde til at købe et dedikeret fitnessur.

Men alligevel: Fitnessuret er også begyndt at tage nogle af mobiltelefonens kommunikationsfunktioner ind. Og stadig appellerer det som “den rene vare”, hvor der er fokus på din træning og ikke alt mulig andet. Her tester vi seks populære trackere til håndleddet. Som du ser, giver prisen ikke altid en sikker indikation af produktets kvalitet.

1 Xiaomi Mi Band 2
2 Samsung Gear Fit2 Pro

Hvordan du end bevæger dig eller slapper af, vil Samsungs vandtætte søvn- og fitnesstracker registrere det hele. Det er et futuristisk ur med et Super Amoled-display, som kan tilpasses. Der er understøttelse af offline-Spotify og adgang til forskellige fitnessapps. Batteriet holdt i to dage (ni timer med GPS).

Overvågningen af hjerterytme var eneste svaghed: Uret er bedre til lejlighedsvis træning end intervaltræning. Den automatiske aktivitetstracking er dog fremragende.

Se også:  Garmin Fenix 5X Plus [TEST]: Dette ur tjekker blodets iltindhold

Vurdering: 4/5 stjerner

Pris: 1600 kr.

Del denne