Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S20 FE [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb
Samsung Galaxy S20 FE [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb

Samsung Galaxy S20 FE [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb

Share

Samsung har taget det bedste fra de forrygende Galaxy S20-mobiler og pakket det ned i den nye Galaxy S20 FE, som er fattigere på ekstreme features, men giver den fuld skrue på alt det der batter for brugeren, uden at prisen er eksploderet

Vi har været særdeles begejstrede for Galaxy S20-mobilerne (læs vores test af de tre mobiler her: Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+ og Galaxy S20). Det er i vores øjne det fineste, der er sket indenfor smartphones i år. Men de ér dyre, og det er de blandt andet fordi de har nogle ret ekstreme features. Begge dele – både pris og ekstreme features – har Samsung skåret ned på i den nye Galaxy S20 FE, som dog heldigvis holder fast i det der giver mest nytte for brugeren.

Se også:  Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse
Mindre luksus

Designet er mere skrabet end de andre S20-modeller. Der er anvendt det efterhånden noget bedagede Gorilla Glass 3 på skærmen, aluminium i siderne og plastik bagpå.

Plastik gør os dog slet ikke noget. Vi er ret vilde med det matte look på den mørkeblå model vi testede, og mobilen er behagelig et holde på. Den er desuden IP68-certificeret, så man skal ikke frygte for hverken vand eller støv. Den er dog den lidt slem til at samle på fedtfingre på bagsiden og smuds omkring kameramodulet.

Galaxy S20 FE har et flot mat look, men den er slem til at samle på fedtfingre på bagsiden og støv omkring kameramodulet.   

Lynhurtig skærm

Skærmen måler 6,5″ hvilket giver mobilen en ret optimal størrelse i vores øjne. Den er ikke kurvet som på de andre S20’ere, men skal vi være ærlige, er det faktisk lidt af en letteste. Det giver markant færre fejltryk, når du rækker ud i de fjerneste hjørner af skærmen.

Du får heller ikke Samsungs helt nye Dynamic Amoled skærmteknologi. Du må “leve” med en FHD+ Amoled Infinity-O Display på 1080 x 2400 p. Lysstyrken er ikke helt på niveau med eksempelvis Note20 Ultra, men det er ikke desto mindre en skærm, som på både kontrast, farvegengivelse og ikke mindst fart, blæser de fleste konkurrenter af banen.

Samsung har givet den fuld skrue på hastigheden, hvor du får glæde af 120 Hz opdateringsfrekvens og 240 Hz touch respons. Det er på niveau med de øvrige S20’ere og Note20-modellerne. Og det giver en utrolig smidig oplevelse i systemnavigation, scrolling gennem sociale medier og gaming.

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S