Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S20+ [TEST]: Her spiller alt perfekt sammen
Samsung Galaxy S20+ [TEST]: Her spiller alt perfekt sammen

Samsung Galaxy S20+ [TEST]: Her spiller alt perfekt sammen

Share

Galaxy S20+ leverer højt niveau på alle parametre og binder det hele sammen i et brugervenligt mobilunivers

Vi har tidligere testet Galaxy S20 og ikke mindst Galaxy S20 Ultra, den stærkeste af årets flagskibsmobiler fra Samsung. Det er et monster af en mobil, men den vil for mange brugere være for stor, for dyr og måske ærlig talt også lidt for meget af det gode.

Med S20+ er de vigtigste features kondenseret ned i et format, der vil appellere til den brede mængde, mens prisen rammer samme leje som de fleste konkurrerende topmobiler.

Fintunet teknologi

Den har stor skærm på 6,7″, men S20+ er faktisk en relativt let mobil, og behagelig at håndtere med sine afrundede aluminiums-kanter. Skærmen buer en smule, men ikke så meget, at det er forstyrrende for betjeningen.

Der er tale om en ualmindelig skarp, farvestærk og kontrastrig skærm. Med opdateringsfrekvens på 120 Hz leverer den en utrolig smidig oplevelse, hvad enten du gamer eller navigerer rundt i menuerne.

Se også:  Motorola edge 20 pro [TEST]: Lover lidt for meget

Chip-sættet er Samsungs eget. I processorkraft er mobilen rundt regnet på niveau med de andre – lidt hurtigere i single-kerne ydelse, lidt langsommere i multikerne – men når vi ser på grafisk ydelse, stikker den af. S20+ er således et rigtig godt valg, hvis du kan lide at game, men den har også andre features, der formår at udnytte de enorme kræfter.

Kraftfuldt kamera

Det er eksempelvis den eneste smartphone i testen, som er i stand til at optage video i 8K. Det er måske ikke alle, der har gavn af det lige nu, men det giver fin mening i og med, at vi begynder at se flere 8K-tv’er på markedet.

Samtidig åbner det op for, at du kan tage højopløste stillbilleder (32 MP), mens du skyder video. Du behøver således ikke bestemme dig for på forhånd, om du vil skyde video eller foto. Begge dele er muligt på samme tid.

Kameraet har ikke helt så høj opløsning som Mi 10 Pro eller Edge+. Du får “kun” 64 MP. Til gengæld er det nemmere at udnytte fordelene ved de finkornede billeder. Zoom ind på den del af billedet, du finder interessant, klik på et ikon, og du har et udklip af det højopløste billed, der står skarpt, takket være den høje opløsning.

Se også:  En pen med utrolige evner: Tjek de vilde funktioner i Samsung Galaxy S22 Ultra

Zoomen er heller ikke den højeste, men vi er trods alt oppe på 30x, som vil være mere end rigeligt for de fleste. Men hold dig under 20x, hvis billedet skal se nogenlunde ud.

Mobilen byder også på den nye Tag ét-funktion. Tryk en enkelt gang på udløseren, og kameraets repertoire af funktioner bringes i spil for at give dig dit motiv i forskellige versioner, med filtre, zoom, vidvinkel,
videoeffekter m.m. Det lyder lidt som en fiks fidus, men kan faktisk være en fin måde at krydre sine Instagram-billeder, uden du skal rode i de dybere indstillinger.

TAGS
Galaxy
S20
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S