Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil
Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil

Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil

Share

Samsungs nye flagskibsmobil har kamerakræfter af en kaliber, vi ikke tidligere har set mage til, men den avancerede teknologi er pakket ind, så alle har glæde af den

Det er blevet tid for årets flagskibsmobiler fra Samsung.

S20-serien er lanceret, og som den stærkeste af de tre mobiler i serien står Galaxy S20 Ultra. Den byder på det absolut bedste, Samsung kan præstere lige nu.

Og det er ikke så lidt. For på de væsentlige punkter går den faktisk et skridt videre end konkurrenterne.

Lynhurtig skærm

På det seneste har vi set smartphones med 90 Hz-skærme. Den hurtige opdateringshastighed gør skærmbilledet mere flydende og giver generelt en smidig oplevelse i betjeningen af mobilen.

Med Galaxy S20 Ultra går Samsung op på 120 Hz. Det er indtil videre kun set i specialerede gaming-mobiler. Den lynhurtige skærmhastighed har da også en betydelig effekt i spil, hvor hver en frame er afgørende.

Men du mærker den også i den helt basale navigation i mobilens menuer, når du scroller igennem dit Facebook-feed eller surfer på nettet. Det giver simpelthen en mere responsiv oplevelse.

Du kan dog at vælge at gå ned på standardhastigheden 60 Hz. Det kan spare noget batteri. Den høje hastighed sluger nemlig en del strøm.

Stor og stærk

Skærmen er en Dynamic Amoled med billedkvalitet af vanlig høj Samsung-klasse. Farvegengivelsen er stærk, kontrasten dyb, lysstyrken høj. Og med en opløsning, der nærmer sig 4K, står alting knivskarpt. Det fine billede suppleres af glimrende lyd fra stereohøjttalere fintunet af AKG og med Dolby Atmos, så du får flot surround-effekt, når materialet er produceret til det.

Det en stor skærm på hele 6,9″. Det betyder, ikke overraskende, at Galaxy S20 Ultra er en stor telefon. Ikke fordi man ikke har udnyttet pladsen optimalt. Skærmen går helt ud til kanterne. Men 6,9″ er bare meget. Formentlig for meget for nogle, men så kan man vælge den mindre Galaxy S20. For andre vil det være perfekt.

1 2 3 4 5Næste

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphone
smartphones
ultra-zoom
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S