Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S20 [TEST]: Kompakt mobil med toptunet teknologi
Samsung Galaxy S20 [TEST]: Kompakt mobil med toptunet teknologi

Samsung Galaxy S20 [TEST]: Kompakt mobil med toptunet teknologi

Share

At vi skulle kalde en smartphone med 6,2”-skærm kompakt, havde vi ikke set komme for blot få år siden. Men størrelserne har kun udviklet sig i én retning, og derfor virker Galaxy S20 faktisk som en fiks og handy mobil, når man står med den i hånden.

Det har dog også en del at gøre med, at skærmen er klemt helt ud i kanterne, så der er ikke noget spildplads omkring. Det er samme gode skærm som i de to større modeller i Galaxy S20-serien. Det betyder, at du får glæde af den lynhurtige billedopdatering på 120 Hz, som giver en flot flydende oplevelse, og så er det faktisk den mest finkornede af skærmene, da opløsningen er den samme, men billedarealet mindre. Resten af specifikationerne er også mere eller mindre identiske.

Se også:  Heftig pris og vilde features: Nu kommer Sony Xperia Pro til Danmark

Læs vores test af Samsung Galaxy S20 Ultra her.

Der er fuld fart på med den nye Exynos 990-processor, som får mobilen op helt forrest i feltet af hurtigtydende Android-mobiler. 5G er også indbygget, så du kan få glæde af det lynhurtige mobile bredbånd, når det engang bliver tilgængeligt i Danmark (en 4G-version fås også). Det store batteri på 4000 mAh sikrer strøm til en dags tid.

Knap så ekstremt kamera

Det er primært på kameraet, at mobilen adskiller sig fra topmodellen, Galaxy S20 Ultra. S20 har ikke samme volsomme zoom og ekstreme opløsning, Her får du ”kun” 30 x zoom.  Det er tydeligt, at teknologien ikke her er så stærk som i storebroderen. Resultaterne ved 30 x zoom ligner dem, du får ved 100 x zoom på S20 Ultra. Ret udtværede, men imponerende nok til at tyde.

Se også:  Samsungs nye smartwatch kan bruge Android-apps: Her er Galaxy Watch4

Der er heller ikke dedikeret bokeh-kamera, men kombinationen af 12 MP vidvinkel, 12 MP ultravidvinkel, 64 MP tele og et 10 MP selfiekamera vil stille de fleste tilfreds, især når billedkvaliteten er så eminent, som den er her. Kameraet – og resten af mobilen for den sags skyld – er en ren fryd. For dem, der søger en kompakt smartphone, er det svært at finde bedre bud.

Pris:  7799 kr.

Samlet vurdering: 5/6


TAGS
Android
Galaxy
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S