Home » Wearable » Her sparer du vildt mange penge lige nu
Her sparer du vildt mange penge lige nu

Her sparer du vildt mange penge lige nu

Share

Vi har fundet fem fede gadgets, der er faldet enormt meget i pris< /h2>
Priserne falder hurtigt, når det gælder elektroniske vare. Det kan derfor godt betale sig at se på modeller, der er nogle måneder gamle, når du køber gadgets. Så kan der være rigtig meget at spare. Her har vi fundet fem produkter, der har fået flotte anmeldelser i vores og nu er faldet rigtig meget i pris.

Foldbar mobil til pris

Billig er den ikke. Heller ikke nu, hvor den er faldet mere end fire tusind kroner i pris. Med med den aktuelle prisreduktion er den dog ikke dyrere end så mange andre topmobiler, og så får du altså en smartphone, der er helt sin egen. Når der er klappet sammen har du en komplet topmobil af fineste støbning, når du folder den ud har du en tablet med stor skærm og hvis du bukker den har du en lille laptop eller et mobilt fotostudie. Mulighederne i den foldbare mobil er utrolig mange. Læs vores test af Samsung Galaxy Fold3 her.

Prisen var oprindelig 14199 kroner for en model med 256 GB, men nu fås mobilen betydeligt billigere. Se den aktuelle pris her.

Knivskarpt OLED-tv til stærk pris

LG kan noget med OLED-tv’er. Det var sidste års C1-model i den grad et bevis på. Her får du al den kontrastdybde, farvestyrke og skarphed teknologien er garant for når den er allerbedst. Et forrygende tv, der i ren billedkvalitet er de fleste overlegne og i sit design er så tyndt at det nærmest går i et med væggen. Læs vores test af LG OLED65C1.

Det kom på markedet med en pris på 19.999 kroner, men der er mange tusinde kroner at spare på tv’et nu. Se den aktuelle pris på LG OLED65C1 her.

Effektiv støjdræber på budget

Sony WH-1000XM4 er bredt anerkendt som det headset på markedet, der leverer den bedste støjreduktion. Det er simpelthen som at gå ind i et lyddødt rum, når du sætter hørebøfferne omkring dine ører. Det lette og transportvenlige headset har også et væld af smarte funktioner til lydkontrol samt bred understøttelse af de nyeste lydteknologier. Læs vores test af Sony WH-1000XM4 her.

Prisen var 2.800 kroner ved lancering, men den er faldet rigtig meget nu. Se den aktuelle pris på Sony WH-1000XM4 her.

TAGS
hovedtelefoner
Huawei
LG
Samsung
smartphones
smartwatches
Sony
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S