Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sony WH-1000XM4 [TEST]: Nådeløs støjdræber er blevet smartere
Sony WH-1000XM4 [TEST]: Nådeløs støjdræber er blevet smartere

Sony WH-1000XM4 [TEST]: Nådeløs støjdræber er blevet smartere

Share

På støjreduktion og smarte features er der ingen der slår Sony WH-1000XM4, men der skal arbejdes lidt for at få optimal lyd ud af hørebøfferne

Med den forrige version af dette headset lykkedes det Sony at vælte Bose af tronen som markedets stærkeste støjdræber. Nu er efterfølgeren her, og evnerne udi at kværne støj er ikke blevet ringere. Tværtimod.

Det er lige, før det er for meget. At slå aktiv støjreduktion, ANC, til er lidt som at bevæge sig ind i et trykkammer. Hver gang, der åbner sig en sprække, føler man et sug i øret. Der findes hovedtelefoner, som dæmper støjen mere naturligt, omend ikke så effektivt.

Fuld af smarte features

Designet minder om forgængerens. Vi er ikke så meget til bronzedetaljerne, men ellers er det et praktisk og komfortabelt headset, der nemt passer ned i tasken. Der er touchbetjening på ørekopperne, og headsettet er proppet med smart teknologi. Det anmoder selv om parring, når du tænder det, og der er mulighed for stemmestyring med diverse assistenter.

Se også:  CES: Sony lancerer gigantisk mini LED-tv i 8K

Det er også i stand til at afpasse lyden til de steder, hvor du kommer til dagligt. Ganske smart, hvis du føler behov for at åbne op for omverden efter at have siddet med ANC i bussen, eller hvis du konsekvent ønsker ANC aktiveret på jobbet.

En ny funktion pauser musikken og åbner for omverdens lyde, når du taler. Den fungerer overraskende godt, men tag nu de hørebøffer af i kiosken. Det er almindelig høflighed.

Bassen dominerer

Batteritiden er god og headsettet lader relativt hurtigt. Det eneste, vi har at komme efter, er lyden.

Der er skruet op for bassen i en grad, så detaljerne drukner. Du kan selv gøre meget for at rette på dette med EQ’en i mobil-appen. Og har du abonnement på Tidal eller en anden streamingtjeneste, der understøtter det, kan du bruge 360 Reality Audio.

Se også:  Prisstærke hørebøffer med støjreduktion

Her tages et billede af dine ører for at kalibrere lyden, og det gør altså en gevaldig forskel. Teknologien skaber en fin surround-effekt, men måske vigtigst af alt, så rydder den op i headsettets basbulder og sikrer et veldefineret lydbillede, hvor detaljerne står flot og skarpt.

Selvom der således findes støjreducerende hørebøffer, der grundlæggende lyder bedre (eksempelvis de nye Shure Aonic 50), er der ingen der slår Sony WH-1000XM4 på bekvemmelighed, støjreduktion og smarte funktioner.

Vejledende pris: 2.800 kroner

 


TAGS
ANC
Sony
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S