Home » Wearable » Huawei klar med en ny serie af designlækre fitnessure
Huawei klar med en ny serie af designlækre fitnessure

Huawei klar med en ny serie af designlækre fitnessure

Share

Huaweis Watch GT 3-serien byder på to ugers batterilevetid og masser af opgraderinger i både hardware og software

Huawei Watch GT 3 kommer i to størrelser: 42mm og 46mm. Begge ure trækker på klassiske urmagertraditioner og vejer blot 42,6 g og 35 g.

Forsiden af ur-kassen er lavet af rustfrit stål, hvilket gør den let men modstandsdygtig mod både varme og kulde. Bagsiden er lavet af polymerfiberkomposit – et materiale, der er designet til at være slidstærkt.

Selve urskiven er blevet opgraderet i forhold til både opløsning og størrelse. Sammenlignet med tidligere generationer, kommer Watch GT 3 med en større skærmflade.

Med sit buede og 3D-transparente glas yder uret brugeren et skarpt billede af urskiven, uanset hvilken vinkel, brugeren ser fra.

For første gang i GT-seriens historie kommer Huaweis ur med en roterende krone og berøringsfeedback, hvilket bringer brugeren en ny, interaktiv oplevelse med uret.

For at øge personaliseringsgraden kommer det nye ur også med mere end 10.000 skræddersyede urskive-temaer, som man kan downloade – fra sprudlende og farverige til funktionelle og diskrete.

Derudover er urets rem let at skifte, og der findes flere forskellige varianter i bl.a. rustfrit stål, en selvlysende rem, flere læderremme og nylonvævede remme samt Milanese-design, som er specielt designet til modellen Huawei Watch GT3 42mm.

Lang batterilevetid

Ligesom vi kender det fra Huaweis tidligere ure, er batterilevetiden lang. 46mm-modellen har 14 dages batterilevetid, mens 42mm-udgaven klarer en uge ved normalt brug.

Se også:  Huawei P Smart 2021 [TEST]: Velbygget storskærmsmobil

Det er muligt at oplade uret rådløst med en almindelig trådløs oplader eller power bank. Derudover er urene i Watch GT 3-serien også udstyret med en omvendt ladningsløsning, der gør det muligt for brugere af Huaweis smartphones hurtigt at oplade deres ur, uden at skulle medbringe en oplader.

Smartere sundheds-tracking

Huawei Watch GT 3 understøtter den nye TruSeen 5.0+ heart rate monitorteknologi, som gør det muligt at følge hjertefrekvensen endnu mere præcist, både når man træner eller hviler, sover eller er vågen.

Det ergonomisk 2.5D bagpanel og det buede glas reducerer forstyrrelser fra eksterne lyskilder, og før målingen af hjertefrekvensen mere præcis.

Watch GT 3 kan også følge din kropstemperatur. TruSleep 2.0-teknologien, som er indbygget i uret, kan desuden tilvejebringe detaljerede data om din søvn og give dig anbefalinger til, hvordan du kan sove bedre.

Med Huaweis Health App kan du holde overblikket over din sundhedsmæssige udvikling, og hjælpe med at indstille personlige påmindelser.

Uanset om du skal huske at drikke mere vand, tage medicin, sætte tid af til mindfulness, har brug for en påmindelse om sengetid, eller ønsker et overblik over din træningsindsats, skal uret være i stand til at hjælpe dig på vej til at opnå bedre og sundere vaner.

Se også:  Huawei: 6G bliver 50 gange stærkere end 5G - kommer i 2030

Når du opnår alle dagens sundhedsmæssige mål, vil det grønne Sundhedsfirkløver-ikon tone frem på skærmens display.

Træningsassistent på håndleddet

Watch GT 3 tilbyder mere end 100 forskellige trænings-modes, så man kan udforske forskellige sportsdiscipliner.

Uret tilbyder også skræddersyede træningsplaner, der er tilpasset din nuværende fysiske form og træningsvaner. Brugere kan sætte deres egne træningsmål, og monitorere deres resultater i realtid med Huawei Health App.

Derudover tilbyder træningsassistenet også råd og vejledning i forskellige stadier af din træning. Under træningen kan uret udsende verbale påmindelser i realtid om dine træningsmål og status, give feedback på dine sportslige fremskridt med mere.

Watch GT 3 er kompatibelt med 30 apps, der inkluderer kendte fitness apps, hvilket byder på en dybere og bedre træningsoplevelse.

Og til dem, der foretrækker at træne udenfor, har uret også præcis GPS-positionering, så man aldrig mister overblikket over, hvor man er.

Tilgængelighed og priser

Huawei Watch GT 3-urene bliver tilgængelige i Danmark i uge 50, 2021, med følgende priser:

Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition: 2190 DKK
Huawei Watch GT 3 46mm Classic Edition: 2190 DKK
Huawei Watch GT 3 46mm Elite Edition: 2490 DKK
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant Edition med læderrem: 2190 DKK
Huawei Watch GT 3 46mm Active Edition med Light Gold Milanese Strap: 2490 DKK


TAGS
Huawei
wearables

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S