Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Fold2 [TEST]: Meget bedre, men stadig dyr
Samsung Galaxy Z Fold2 [TEST]: Meget bedre, men stadig dyr

Samsung Galaxy Z Fold2 [TEST]: Meget bedre, men stadig dyr

Share

Lyden i Z Fold2 er, ligesom på forgængeren, ret forrygende. Stereohøjttalerne leverer et stærkt og klart lydbillede med en overbevisende surround-effekt, som gør sig virkelig godt til film og spil.

Bedre hængsel

Lukkemekanismen har fået en ordenligt overhaling. Det er et seriøst hængslet, der binder mobilens to dele sammen. Indbygget i dette er en fejemekanisme, der selv sørger for at rense støv og smuds ud. Der dog stadig et lille mellemrum mellem de to skærmdele, og her er der desværre forsat en tendens til at der samles støv, når mobilen er klappet sammen.

Den vigtigste egenskab ved det nye hængsel er imidlertid, at det kan holde mobilen åben i stort set enhver vinkel. Det betyder, at du eksempelvis kan folde Z Fold2 halvvejs ud og stille den som en bærbar computer med den ene halvdel vippet op som skærm og den anden stående på bordet som keyboard. Mange af de apps, som giver mening at bruge på denne måde, understøtter funktionen. Det gælder besked-app, note-app, de fleste af Samsungs apps generelt, ligesom det gælder Microsoft Office-apps samt mange af Googles apps, Facebook, Messenger og meget andet. Så det er faktisk en feature, der føles ret godt integreret i enheden, omend man til tider støder på apps, hvor tastatur og skærm ikke tilpasser sig.

Se også:  Samsung Q800T 65” [TEST]: 8K der (næsten) er til at betale

Ser du video på YouTube vil videoen lægge sig i den øverste skærmdel, mens kommentarer og tastatur vil lægge sig den nederste. På samme måde kan du bruge mobilens indbyggede videoafspiller. Videoen vises i den øverste del og således kan du have mobilen stående som et lille tv. Desværre fungerer det ikke med Netflix.

TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S