Home » Mobiltelefon » OnePlus 8T [TEST]: Prisbasker-mobilen har ekstremt hurtig opladning
OnePlus 8T [TEST]: Prisbasker-mobilen har ekstremt hurtig opladning

OnePlus 8T [TEST]: Prisbasker-mobilen har ekstremt hurtig opladning

Share

Sæt den i stikkontakten et par minutter, og du er kørende de næste mange timer. OnePlus 8T har ekstremt hurtig opladning. Men det er langt fra det eneste, der gør den prisvenlige smartphone attraktiv

Uanset hvor vildt et kamera og hvor smart teknologi det lykkes producenterne at klemme ind i deres smartphones, så er og bliver det afgørende parameter for mange brugere, hvor stærkt et batteri mobilen har. Ikke bare hvor længe det holder på en opladning, men også hvor hurtigt mobilen er ladt op.

På det sidste punkt formår den nyeste OnePlus-mobil at hæve standarden betydeligt. I hvert fald sammenlignet med de konkurrenter, det kan købes på det danske marked lige nu.

En dags batteri på under 20 min

Den kommer med en oplader, der er i stand til at lade mobilen ved ikke mindre end 65W. Det betyder at du har 25 procent på lidt under 7 minutter, 50 procent på 18 minutter og en fuld opladning på lidt over 40 minutter.

Se også:  "Verdens mest hypede telefon" kommer nu til Danmark

Batteriet rummer 4.500 mAh, og giver et par dage på en opladning, så på under tyve minutter har du altså til en hel dag. Skal du ud om aftenen og opdager at du mangler strøm lige inden du skal afsted, er det bare at sætte mobilen i stikkontakten nogle få minutter, så har du hvad du skal bruge. Det er en egenskab, der virkelig batter noget. Se i videoen her, hvor hurtigt den oplader til 25 procent (til sammenligning kan du se hvor hurtig den billigere OnePlus Nord oplader i vores test her):

Et andet plus ved den hurtige oplader er at den kan bruges til nyere bærbare computere, der understøtter opladning med USB C. Således behøver du kun have én oplader med i tasken. Den kan ligeledes hurtigoplade andre smartphones (dog maksimalt op til 27W).

Trådløs opladning får du til gengæld ikke. Det har OnePlus forbeholdt deres topmobil OnePlus 8 Pro (læs vores test af OnePlus 8 Pro her), men når nu man må vælge, så vi vil til enhver tid foretrække den hurtige kablede opladning.

Se også:  Se med når Samsung præsenterer årets topmobiler i eftermiddag
Meget for pengene

Det er lynopladningen, der for alvor skiller OnePlus 8T ud. Når det gælder de resterende specifikationerne, er der ikke meget vi ikke har set før. Men det er heller ikke det afgørende. Som med enhver OnePlus-mobil handler det først og fremmest om, hvor meget den leverer til prisen. Forholdet mellem pris og specifikationer har fra starten været OnePlus’ stærke side. Og her skuffer OnePlus 8T ikke.

Den koster 4.699 kroner, hvis du kan klare dig med 8 GB ram og 128 GB lager eller 5.399 kroner for en model med 12 GB ram og 256 GB lager. Det er sidstnævnte model vi testede.

For de penge får du smartphone, der i sine egenskaber nærmer sig de stærkeste topmobiler på markedet.

TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S