OnePlus har været kendt for mobiler, der var stort set ligeså gode som konkurrenternes bedste, men til betydeligt lavere priser. Sidste års modeller viste, at de også kunne være med forrest i feltet, især på skærmteknologi, uden at priserne stak af.
OnePlus 7T-serien [SAMMENLIGNING]: Hvilken af de nye OnePlus-mobiler skal du vælge?
Men med OnePlus 8 Pro er prisen fulgt med op i det høje segment, så kan mobilen bevare sin berettigelse?
I sit design er den en anelse mere konservativ end sidste års modeller. Det skyldes primært, at man har droppet pop-up-kameraet. I stedet er det et lille prikhulskamera i øverste venstre hjørne af skærmen. Det er knap så blæret, men ærlig talt lidt mere praktisk, især hvis du bruger ansigtsgenkendelse. En feature som i øvrigt fungerer rigtig godt. Der er også fingeraftryklæser indbygget i skærmen. En af de hurtigste vi har prøvet.
Men det er ikke en mobil, der skiller sig voldsomt ud i sit design, måske lige bortset fra den skrigene blå farve, vi fik den i.
Glædeligvis er den IP68-certificeret – nyt hos OnePlus – så den tåler vand og støv.
På features er det i virkeligheden heller ikke en mobil, der byder på meget nyt. Til gengæld har det bedste af det bedste.
Skærmen har lynhurtig 120 Hz opdateringsfrekvens. Det gør billedet helt flydende og responsen på dine input enormt præcis. Læg dertil flot kontrast og god farvegengivelse, og vi har måske den bedste mobilskærm lige nu.
Lyden fra de indbyggede stereohøjttalere er også glimrende, og ydelsen er den bedste du kan få i en smartphone, der ikke kommer fra Apple. I hvert fald processorydelsen. Grafikydelsen skuffede lidt. Der er også 5G, så du er klar, når det engang aktiveres herhjemme.
Med et 4.530 mAh batteri, er der rigelig strøm til en dag. Skærmen trækker dog en del, så forvent ikke meget mere end det.