Home » Mobiltelefon » Alt du skal vide om Android 11
Alt du skal vide om Android 11

Alt du skal vide om Android 11

Share

Googles næste version af styresystemet til mobile enheder, Android, skal give en mere sammenhængende oplevelse på tværs af apps, intelligent betjening af hjemmet og bedre beskyttelse af privatlivet. Her dykker vi ned i de vigtigste facetter af Android 11 …

Selv om frigivelsen af Android 11 blev udskudt og senere lanceret som en underspillet blogpost, er Googles næste version af styresystemet så afgjort på vej.

Første trin er en beta, som er ude nu, men indtil videre kun til bestemte smartphone-modeller.

Hvilke modeller, som løbende bliver omfattet, offentliggør Google hen ad vejen. Er du mere end spændt på det kommende Android 11, så læs med her, hvor vi giver svar på en række af de mest påtrængende spørgsmål.

Kan det fortælle mig om signalets styrke?

Apps får nemmere ved at ”afgøre” hvilket netværk, du er på. Altså om du bruger 4G, 5G eller er på Wi-Fi. Dermed skulle ydelse og levering af indhold blive bedre. For eksempel om du kan hive 4K-film til dig, eller om forbindelsens styrke er så lav, at det ikke vil give nogen mening.

Se også:  Sony Xperia 1 IV [TEST]: Mediemobil til den kreative
Bliver det nemmere at chatte?

Du kan lave bobler til dine samtaler, så de holder sig synlige på skærmen, uanset hvad du ellers laver på mobilen. Boblerne fungerer på tværs af apps. Svarene bliver også hurtigere at skrive med Gboard, som automatisk kommer med forslag til emojis og tekst baseret på den aktuelle samtale.

Kan mobilen styre smarte enheder?

Det bliver nemmere at styre hjemmets smarte enheder samt dit medieindhold, for eksempel video. Ved at holde power-knappen nede dukker en menu op med de funktioner, der aktuelt er relevante for dig. Er du hjemme, er det dine smart home-enheder, som du kan få øje på – er du på farten, er det for eksempel din digitale pengepung.

Kom i gang med at teste

Hvis du kunne tænke dig at ”prøvekøre” den nye version af Android, foreløbig i beta, kræver det en Pixel 2 eller nyere mobil i Googles Pixel-familie. I de kommende måneder frigives betaen til andre modeller og andre producenters telefoner.
Tommelfingerreglen er, at blev din mobil leveret med Android 9 Pie eller Android 10, kommer den sandsynligvis også til at kunne køre Android 11.
Den endelig version af Android 11 skal vi nok ikke forvente at se før til efteråret 2020.
Hent betaen her: https://developer.android.com/preview.

Se også:  Den stærkeste teknologi til fornuftig pris: Motorola klar med ny topmobil

Bliver det nemmere at se film?

Der kommer en ny mediekontrol i Android 11, hvilket skulle gøre det nemmere at flytte indhold rundt mellem sine enheder. Det kan være musik, som skal overføres fra dine hovedtelefoner og dine højttalere, film og serier mellem din smartphone og dit tv og så videre.

TAGS
Android
android 11
mobilstyresystem
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S