Home » Hardware » Den ultimative købsguide: Her er de bedste tech-produkter fra det forgangne år
Den ultimative købsguide: Her er de bedste tech-produkter fra det forgangne år

Den ultimative købsguide: Her er de bedste tech-produkter fra det forgangne år

Share
Årets bedste hovedtelefoner
In-ear

På gaden har de små øretelefoner sejret. Og 2020/2021 var det store gennembrud for de trådløse in-ears, for nu lyder de faktisk rigtig godt. Der har været stor variation i designet, men generelt er pasformen blevet forbedret.

Sennheiser Momentum True Wireless 2: 6/6, Testvinder

Anden generation af Momentum har forbedret batterilevetiden, men særligt lydkvaliteten er i top, mente testpanelet: ”Stort overskud i gengivelsen med rigelig plads til detaljer i toppen, solid mellemtone og en fyldig, men veldefineret bund. Det er det mest gennemførte og vellydende sæt helt trådløse in-ears, du kan købe lige nu.”.

Jabra Elite 75T: 6/6, Anbefaler

Vi er ret imponerede over, at man har kunnet lave Jabra Elite 75T så lille. Faktisk bør produktet nok ikke blive mindre. Æsken er så lille, at den ”forsvandt” i vores jakkelomme en dag. Elite 75T sidder perfekt i ørerne, i hvert fald vores. Lyden har fået et lille løft. Sammenlignet med forgængeren er der mere bund og fylde. Det er ret imponerende, at man kan frembringe den slags bas i så små enheder. Der mangler absolut intet i de nedre spektre. Heldigvis er resten af frekvensområdet også fint dækket ind, så man får en flot balanceret gengivelse. Avancerede mikrofoner sikrer, at headsettet også gør sig rigtig glimrende til telefonsamtaler. Jabra Elite 75T er det tætteste, man lige nu kommer et sæt perfekte true wireles in-ears.

On- og over-ear

Er du til seriøs musiklytning, kommer du stadig ikke uden om en hovedtelefon af on ear- eller over ear-typen. Her får du den store ”koncertsal”. Også i denne type af hovedtelefoner sejrer de trådløse, som har fået bedre lyd.

Shure Aonic 50: 6/6 Anbefaler

Shure har 100 års erfaring med lydproduktion. Langt det meste hører til i den professionelle verden. Med Aonic 50 entrerer de forbrugermarkedet med stil og forrygende lyd, der blæser os bagover. Sættet lyder som en drøm, og så er det også nogle af de pæneste hørebøffer, vi har set længe. En anbefaling og en klar topkarakter.

Årets bedste gaming-hovedtelefoner

Gaming-headsettet er selvfølgelig uundværligt, hvis man tager spil alvorligt. Men det fine er, at mange af dem også egner sig til musiklytning.

Klik her for at se Årets Bedste i de øvrige kategorier.

TAGS
årets bedste

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S