Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera
Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Samsung Galaxy S21 Ultra [TEST]: Stil, styrke og stjernegodt kamera

Share

Samsungs nye flagskibsmobil er ikke bare en hårdt pumpet kraftkarl med ydelse og kamerateknologi af stærkeste kaliber, det er også lidt af en designperle. Og så har den endda en pris, der er lavere, end vi har lært at forvente

Den første Ultra-mobil fra Samsung kom sidste år i form af den imponerende Galaxy S20 Ultra. En magtdemonstration i rå mobilpower og ekstrem kamerateknologi, men også en ordentlig basse, som formentlig har skræmt nogle brugere væk ene og alene på grund af størrelsen.

Den nye Galaxy S21 Ultra går et lille nøk ned i skærmstørrelse. Der er tale om en reduktion på kun 0,1″, men det er faktisk en reduktion, der er til at mærke. Mobilen er lige lidt nemmere at betjene med én hånd, og den kan ligge i en bukselomme uden at stikke alt for meget op.

Et nyt look

Bagsiden har en mat finish i stedet for den mere skinnende glasbelægning, der har klædt de seneste topmobiler fra Samsung. Den er mindre glat og giver derfor et bedre greb. Fedtfingre sætter sig heller ikke så nemt, og så giver det mere nedtonede look mobilen et mere modent og seriøst udtryk, som vi sætter pris på.

Se også:  Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet

Samsung Galaxy S21 Ultra kan købes hos Telia. Se mere her …

Samsung har samtidig formået at integrere det bastante kameramodul på raffineret vis. Det glider i ét med mobilens kanter, så mobilen får et harmonisk udseende. I vores øjne er Galaxy S21 Ultra den mest stilfulde mobil, Samsung har sendt på markedet til dato.

Den har en IP68-certificering. Det garanterer at den er vand- og støvtæt. Glas på både skærm og bagside er desuden skabt i det hårdføre Gorilla Glass Victus, som gør, at mobilen kan klare nogle knubs.

Mulighederne for at låse mobilen op inkluderer velfungerende ansigtsgenkendelse og en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Sidstnævnte er større end på tidligere Samsung-mobiler, og det betyder, at træfsikkerheden er næsten perfekt. Faktisk fejlede fingeraftrykslæseren ikke en eneste gang under vores test. I disse mundbindstider, hvor ansigtsgenkendelse ikke altid er muligt, er det altså en opgradering, der batter noget.

Intelligent skærm

Samsung laver nogle af markedets bedste mobilskærme, og i Galaxy S21 Ultra får du det fineste, producenten kan levere. Skærmen brillerer ikke bare med enorm lysstyrke, sprællevende farver og dyb kontrast. Den har også en høj opdateringshastighed på 120 Hz. Ved hjælp af kunstig intelligens er skærmen i stand til at skrue op og ned for hastigheden, så den yder præcis, hvad der er skal til for at få den optimale oplevelse i enhver situation. Er der tale om et statisk billede, kan den skrue helt ned på 10 Hz. Er der tale om et vildt racerspil, hvor hver eneste frame er afgørende, skifter skærmen til de maksimale 120 Hz. Uanset, hvilken hastighed den kører, kan billedet vises i skærmens fulde QHD+-opløsning.

Se også:  OnePlus Nord 2T [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb

En ny Eye Comfort Shield-funktion justerer desuden mængden af blåt lys, afhængig af tidspunktet på dagen, indholdet der vises og dine typiske sengetider. Det reducerer belastningen på dine øjne.

Stort batteri, ingen oplader

Den intelligente styring af skærmen betyder, at der ikke bruges mere strøm end nødvendigt. Strømforbruget var blandt de kritikpunkter, der blev rettet mod forgængeren, men her er altså sket ting og sager. Det skyldes ikke mindst, at Samsung har forsynet mobilen med en ny Exynos-processor. Den er mere effektiv i sin strømstyring, og samtidig er dens evne ud i kunstig intelligens markant højere. Netop kunstig intelligens har en del at sige for strømforbruget. Mobilen lærer dine vaner at kende for at justere forbruget, så strømmen udnyttes optimalt.

1 2 3 4Næste

TAGS
Galaxy S
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S