Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst
B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Share

Med Beosound Level forsøger B&O at skabe en langtidsholdbar streaming-højttaler. Takket være et modulært design, hvor du kan udskifte både batteri og den digitale hjerne, bliver den ikke forældet de næste mange år

B&O bliver somme tider beskyldt for at være fortabt i en tidslomme, hvor elektroniske produkter var dyrebare designobjekter, man kunne have stående i stuen i mange årtier.

Sådan fungerer verden ikke længere. I disse moderne streaming-tider, hvor teknologien hele tiden rykker sig, skal produkterne udskiftes mindst hver andet år. Eller hvad?

Med den nye Beosound Level er det som om B&O har taget beskyldningen til sig som en udfordring og stræbt mod at kreere et moderne streamingprodukt, der kan holde langt ud i fremtiden.

Transportabel streaming-højttaler

Beosound Level er en trådløs højttaler. Du kan koble den på dit Wi-Fi-netværk derhjemme og streame musik via Chromecast, AirPlay 2 og Spotify Connect. Der er også Google Assistant til stemmestyring. Streaming- og multifunktionsmulighederne er ikke så omfattende som hos visse konkurrenter, til gengæld er de ikke låst til en lukket platform. Det er nemt at få Level til at tale sammen med enhver smartphone og en lang række forskellige højttalere.

Se også:  Apple TV 4K (2021) [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Modsat de fleste andre af denne type højttalere, er den dog ikke kun skabt til en stationær plads i hjemmet. Den kan tages med rundt. Der er et håndtag i toppen, og den er konstrueret, så den kan tåle at komme med udenfor.

Lidt vand og støv skader den ikke. Har du ikke adgang til en Wi-Fi-forbindelse, er der Bluetooth, så du kan koble mobilen til, uanset hvor du er.

Det indbyggede batteri klarer cirka 16 timers musik på en opladning, og når højttaleren skal lades får du fornøjelse af en fiks lille detalje. B&O har skabt en form for trådløs opladning. En lille rund brik i enden af strømledningen klikker sig magnetisk fast i et hul bagpå Level.

Se også:  Sony klar med nye trådløse højttalere

Det gør det en anelse nemmere at slutte den til strøm. I samme hul er dog også et USB-C stik, så man kan tilslutte et opladekabel på normal vis, samt kombineret minijack og optisk indgang til kablede afspillere.

Tilbagelænet lækkerhed

Højttaleren er designet af Torsten Valeur, som har stået bag en række ikoniske B&O-produkter helt tilbage fra Beocom 2 (kom med os i hans værksted i dette interview).

I sin flade form minder Level lidt om en gammel transistorradio i forvokset format. Rammen er af perleblæst aluminium, bagsiden af genanvendeligt polymer, mens fronten består af egefiner i smalle striber (Level fås  også med front af stof fra Kvadrat). I toppen er et touchpanel til betjening, som dæmpes, når du ikke er i nærheden eller når det er mørkt.

TAGS
B&O
streaming
Trådløs højttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S