Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen
B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen

B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen

Share

B&O Balance glider smukt ind i hjemmets indretning og byder på høj lydkvalitet, stemmestyring og de nyeste streaming-muligheder. Men det har sin pris

At prisen er pebret kommer ikke ligefrem som et chok, når det er B&O, vi har med at gøre. Producenten er ikke kendt for billige højttalere. Den nye Balance er endda langt fra den dyreste.
Den går imidlertid ind på et terræn, der er tætbefolket af veletablerede konkurrenter, som typisk er betydeligt billigere. Så der skal en del til at forsvare prisen.

Ydmyg elegance

Designet er en del af det, der koster, og vi må fakisk sige, at pengene er godt givet ud her. Modsat flere af producentens tidligere forsøg med denne type højttaler, har Balance et jordnært og harmonisk look, der ikke stjæler unødvendig opmærksomhed. Den lægger sig i linjen fra Stage, B&O’s nye soundbar, som vi testede i sidste nummer.

Se også:  Julelyset bliver stemmestyret i år

De bløde former og naturlige materialer – træ og vævet stof – giver den et imødekommende look, som ikke kræver et Bo Bedre-hjem for at fungere.

Det er ikke kun en design-gimmick, at højttaleren ”svæver” på en sokkel af træ. Det har også lydtekniske fordele. Vibrationerne går ikke i gulvet, hvis du stiller den der, og den opadskydende bas får plads til at yde sit optimale.

Et godt alternativ: Dansk rival fra musikstudierne

Det vrimler ikke med streaming-højttalere i Balances prisleje. Dynaudio, en anden dansk producent, som især er kendt for højttalere til professionel musikproduktion, kommer dog lidt deropad.

Dynaudio Music.

Dynaudio Music.

Med Music-serien har Dynaudio skabt en række højttalere designet i stof og aluminium med rumkompensation og stærke lydkomponenter. Du får også en app til musikstyring og multirumsfunktionalitet. Dog er der ikke Google Assistent, Chromecast eller AirPlay 2.

Se også:  Google Nest Audio [TEST]: Rigtig meget smart-højttaler for pengene
Google home som basis

Som på flere af producentens nyere højttalere har man anvendt Google Home som platform for streaming og multirum. Det giver fin mening, da mange andre højttalere så er kompatible og kan ”tale” sammen med Balance. Indbyggede mikrofoner giver adgang til stemmestyring via Google Assistent. Kontrollér musik og diverse andre ting ved at tale til højttaleren.

TAGS
B&O
Google Assistant
Google Home
multirum
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S