Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en slank og hurtig tablet, en smart DAB-radioer og flere andre gode gadgets. Vi har funder ugens bedste elektronik-køb.

Er du på udkig efter en tablet i topklasse, så er Samsung Galaxy Tab S2 et godt bud. Designet er slankt, og den har godt med funktioner samt masser af kræfter. Datatid var enormt begejstrede for Samsungs tablet – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Tab S2 her

Prisen for 4G-versionen var 4.300 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet over tusind kroner nu – se prisen på Samsung Galaxy Tab S2 her

Samsung Galaxy S2

S2 er testens tyndeste. Bagpå har den en særdeles skridsikker overflade.

Er det i stedet en ordentligt DAB-radio du søger, så er Scansonic R4S værd at overveje. Den lyder imponerende godt af sin størrelse og er forsynet med Wi-Fi, så du kan høre internet-radio og streame musik fra din digitale samling. Datatid syntes rigtig godt om den – læs anmeldelsen af Scansonic R4S her.

Se også:  De 5 fedeste nyheder på årets Mobile World Congress

Radioen kostede 1.995 kroner, da den kom i butikkerne, men du kan få den betydeligt billigere nu – se prisen på Scansonic R4S her.

Scansonic R4S.

Scansonic R4S.

Savner du en god og pålidelig printer, kan Epson Expression Photo XP-860 være den helt rette. Den har de nyeste funktioner og printer flot og hurtigt. Særligt fotoprint klarer den fremragende. Derfor fik den stor ros hos Datatid – læs anmeldelsen af Epson Expression Photo XP-860 her.

Du måtte slippe 1.995 kroner for printeren, lige da den kom på markedet, men der er mere end fem hundrede kroner at spare på den nu – se prisen på Epson Expression Photo XP-860 her.

Epson Expression Photo XP-860.

Epson Expression Photo XP-860.

Fornøjelsen ved at se film og serier bliver mange gange større, hvis lyden er god. De færreste nye tv’er er dog i stand til at levere dette. Problemet løses nemt med en soundbar – en højttaler skabt specifikt til at levere ordentligt tv-lyd. Philips HTL7140 klarer opgaven rigtig fint, selvom den ikke fylder særligt meget. Datatid var godt tilfredse med den – læs anmeldelsen af Philips HTL7140 her.

Se også:  Samsung HW-J7511R [TEST]: Buet lydbar til buet tv

Prisen var 4.999 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig mange penge at spare på den nu – se prisen på Philips HTL7140 her.

Den ultratynde, flotte lydbar har en sidemonteret bas, der sikrer, at lyden kastes godt ud i stuen og ikke ned mod gulvet.

Den ultratynde, flotte lydbar har en sidemonteret bas, der sikrer, at lyden kastes godt ud i stuen og ikke ned mod gulvet.

Vil du gerne i bedre form, så kan du få hjælp med Sony SmartBand Talk SWR30. Det smarte armbånd måler dine skridt og holder overblik over dine fysiske aktivitet. Det viser desuden beskeder fra din mobil og kan endda bruges til at foretage opkald. Alt om DATA syntes godt om det – læs anmeldelsen af Sony SmartBand Talk SWR30 her.

Del denne