Stortest: Billige trådløse stereohøjttalere

Stortest: Billige trådløse stereohøjttalere

Share

Streamingbølgen har hældt en masse monohøjttalere ud over de danske hjem. Men skal du lytte seriøst, skal det da være i stereo. Her tester vi en håndfuld af de billigste trådløse stereo-højttalersæt på markedet og finder fornyet glæde ved musikken

Du har adgang til millioner af musiknumre på nettets mange tjenester, og du kan nemt overføre dem til en højttaler ved hjælp af en mobil enhed og en app eller to. Sådan en højttaler står der efterhånden i mange hjem i Danmark, men oftest er der tale om en monomodel, som slet ikke kan levere den dybde i musikoplevelsen, som seriøs lytning kræver. Monohøjttalere er gode til baggrundsmusik, men hvis du virkelig skal have musikken helt ind i sjælen, så skal der stereohøjttalere til, som kan skabe et stort klangrum af toner.

Bedre lyd med stereo
En del monohøjttalere kan parres som et stereosæt, og det er ikke en dårlig idé at købe højttaler nummer to. Men endnu bedre er det selvfølgelig at købe et ægte stereosæt af den type, vi tester her. For dermed kan du høre musikken, som den er tiltænkt fra kunstneren. Du får et stereoperspektiv, så du kan opleve, hvor musikerne er placeret i forhold til hinanden, og selvom mange indspilninger er foretaget i et studie og dermed er skabt med en form for kunstig stereo, så giver det altså en god effekt alligevel.

Se også:  Test: Find den bedste musiktjeneste

Del denne