Home » Hardware » Spar penge på gode gadgets – her er ugens bedste køb
Spar penge på gode gadgets – her er ugens bedste køb

Spar penge på gode gadgets – her er ugens bedste køb

Share

Mangler du at få købt de sidste julegaver eller vil du forkæle dig selv med gode gadgets, så er der mulighed for at spare en del penge lige nu. Vi har fundet ugens bedste køb

Julehandlen er på sit højeste, men det betyder ikke, at det er umuligt at spare penge. Faktisk er der rigtig mange gode tilbud lige nu. Selv nogle af de nyeste gadgets er faldet en del i pris.

Skærm for alle pengene

Trænger du til en ny smartphone, og vil du gerne have stor skærm, uden at mobilen fylder alt for meget i lommen, så er Huawei Mate 10 Lite et rigtig godt køb. Her får du en kæmpe skærm på 5,9″ i et kompakt og lækkert aluminiumsdesign. Mobilen har hele fire kameraer og et stort batteri, så den holder længe på en opladning. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Huawei Mate 10 Lite her.

Se også:  Knald eller fald for Huawei i dag: Mate 30 vil vise hvilken skade Trump har gjort

Den kostede 2.999 kroner ved lancering, men selv om det kun er en måned siden den kom i butikkerne, er der allerede gode penge at spare på den nu – se prisen på Huawei Mate 10 Lite her.

Mate 10 Lite.

Mate 10 Lite.

Lyt uden ledninger

Livet er for kort til ledninger. Nu kan du heldigvis slippe helt for dem, når du lytter til musik fra mobilen. De nyeste in-ears er helt uden ledninger. Du slutter blot de små øredutter trådløst til mobilen, så er der lækker lyd direkte i øret. B&O har skabt de indtil videre mest vellykkede af slagsen. Beoplay E8 har ikke blot et stilfuldt design, lyden er også rigtig god og de er nemme at bruge. De vandt derfor Datatids test af helt trådløse høretelefoner – læs anmeldelsen af Beoplay E8 her.

De var pebrede, da de kom på markedet. Prisen var 2.299 kroner. Men der er flere hundrede kroner at spare på dem nu – se prisen på Beoplay E8 her

Beoplay E8 betjenes med touch på overfladen.

TAGS
Beoplay
mate
Razer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S