Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy Z Flip3 [TEST]: Fremragende foldemobil til fornuftig pris
Samsung Galaxy Z Flip3 [TEST]: Fremragende foldemobil til fornuftig pris

Samsung Galaxy Z Flip3 [TEST]: Fremragende foldemobil til fornuftig pris

Share

Opladning sker heller ikke så hurtigt som vi er vant til i nyere topmobiler. 15W er maks, og det betyder at du må vente cirka halvanden time på en fuld opladning. Trådløs opladning sker ved 10W og omvendt trådløs opladning af eksempelvis ur og earbuds sker ved 4,5W.

Kameraet er heller ikke samme niveau som en almindelig mobil til samme pris. Mest i øjenfaldende manglen er fraværet af et telekamera. Mulighederne for at zoome uden tab af kvalitet er således begrænset. Der er “kun” to kameraer, men til gengæld to kameraer af ret fornuftig kvalitet. Et 12 MP hovedkamera med stor blænde og optisk billedstabilisering samt et 12 MP vidvinkelkamera med 123 graders synsfelt. Dertil er der mulighed for video i op til 4K, 30 fps samt adgang til Samsungs overdådige udvalg af fotofunktioner, ikke mindst “Tag ét”, som med et enkelt klik giver dig en pallette af skud med forskellige effekter. Mobilens 10 MP selfiekamera er heller ikke ringe. Ikke desto mindre er vi på kameradelen et vist stykke fra den klasse vi kender fra de almindelige Samsung-mobiler i samme prisklasse.

Se også:  Samsung 980 Pro Heatsink 1TB [TEST]: Godt ssd-drev til pebret pris
Et attraktivt alternativ

Sammenlignet med sin forgænger er Galaxy Z Flip3 faldet betydeligt i pris. Den fås fra lidt over otte tusind kroner. Det betyder at den nu er på niveau med almindelige smartphones. Prisen er faktisk lavere end Samsungs flagskib i S21-serien, Galaxy S21 Ultra. Den svarer til Galaxy S21+, som befinder sig et niveau under.

Med en mobil som S21+ vil du få bedre kvalitet i kameraet, men ikke muligheden for at eksempelvis optage i tripod-tilstand eller bruge bagsidekameraet til selfies. Du vil få bedre batteri, men ikke mulighed for at folde mobilen og udnytte frontskærmen, med de muligheder den tilbyder.

Der er således fordele og ulemper i begge typer. Valget er ikke nødvendigvis ligetil. Og bare det i selv sig er faktisk lidt en sejr for Galaxy Z Flip-mobilen. For første gang står vi nemlig med en foldbar mobil, som både i design, teknik og pris udgør et reelt alternativ til den traditionelle smartphone. Personligt overvejer seriøst om ikke vores næste smartphones skal være foldbar.

Se også:  Samsung klar med kæmpe tablet til videomøder, produktivitet og underholdning

Vejledende priser:

Galaxy Z Flip 3 (128 GB): 8199 kroner
Galaxy Z Flip 3 (256 GB): 8699 kroner

Dommen:

Kvalitetsindtryk: 6
Brugervenlighed: 5
Funktioner: 5
Ydelse: 5
Pris: 4
Samlet: 5

 

TAGS
foldbar mobil
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S