Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen
Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Share

Samsung er klar med årets serie af topmobiler. Galaxy S21-serien hæver niveauet på design, kræfter og ikke mindst kamerateknologi. Og så endda til priser, der er billigere end sidste års modeller. Vi har testet alle tre nyheder

Vi var knap trådt ind i det nye år, før Samsung smed årets serie af topmobiler på markedet. En måned eller to tidligere, end S-serien normalt lanceres.

Men S21-mobilerne virker på ingen måde forhastede. Faktisk får man indtryk af, at Samsung har gjort sig særdeles umage. Der er tænkt over de mindste detaljer og finpudset ud i de yderste afkroge. Det er Samsungs mest fuldendte mobiler til dato.

På mange måder står de i forlængelse af sidste års Galaxy S20-modeller. Men der er forbedret over hele linjen. Ikke mindst i designet.

Takket være en ny mat finish, fremstår de nye mobiltelefoner fra Samsung mere diskrete og er samtidig mindre modtagelige for fedtfingre.

Sammenlign priser på Samsung Galaxy S21 her.

Kameraklodsen flyder på elegant vis sammen med kanten, og det giver mobilerne et stilfuldt og harmonisk udseende.

Se også:  Xiaomi lancerer billige mobiler med topspecifikationer

Der er forskel i størrelserne på de tre. Det skyldes ikke kun forskellige skærmstørrelser. Ultra-modellen er bare større. Ikke kun i bredde og højde, men også i tykkelse og tyngde.

S21 Ultra er faktisk ikke nær som voldsom som sidste års Ultra-model. Den føles mere velproportioneret og håndterlig end Galaxy S20 Ultra.

Det er dog de to andre, du skal gå efter, hvis mobiliteten vægter højt. S21+ er ikke meget mindre i omkreds end Ultra, men den er tyndere og lettere. S21 er betydelig smallere, lavere, slankere og lettere end de to andre og det oplagte valg for den, der ønsker en kompakt mobil.

Med eller uden pen?

Galaxy S21 Ultra er den eneste, der har fået en ekstra stor fingeraftrykslæser, og det er altså en forbedring, som bogstaveligt talt er til at føle på. Især i disse mundbinds-tider, hvor ansigtsgenkendelse ikke altid dur. Træfsikkerheden er stort set perfekt. Vi oplevede i hvert fald ikke fejl under vores test. Det gjorde vi så til gengæld med de to andre mobiler. Deres fingeraftrykslæsere er sløvere og mere tilbøjelige til at fejle.

Se også:  Samsung The Frame (2021) [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Galaxy S21 Ultra er også den eneste af de tre med en skærm, der understøtter pen. Mange af de værktøjer, man kender fra Note-mobilerne, er tilgængelige, men da mobilen ikke bruger aktiv teknologi, er der også visse funktioner, du må undvære – eksempelvis mulighed for at bruge pennen som fjernbetjening. Ikke desto mindre er pen-understøttelsen guld værd, hvis du gerne vil skrive, tegne og redigere i hånden.

Hvor vildt skal det være?

Det er på kameraet, den største forskel findes. Man kan kort sagt sige, at de ekstreme features er skåret fra på S21+ og S21. Der er ikke to tele-kameraer og heller ikke mulighed for 100x Space Zoom eller 108 MP-stilbilleder. Evnerne er mere beherskede, men ærlig talt, de fleste overlever nok med 64 MP store stillbilleder, 8K-video og zoom op til 30x.

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S