Home » Mobiltelefon » Pristjek: Samsung, Huawei eller Apple – hvem tilbyder mest?
Pristjek: Samsung, Huawei eller Apple – hvem tilbyder mest?

Pristjek: Samsung, Huawei eller Apple – hvem tilbyder mest?

Share

Samsung er ude med sit nyeste bud på en topmobil. Den er spækket med power og de nyeste features, men får du nok for pengene, når sammenligner specifikationerne med de to største konkurrenter?

USA, Sydkorea eller Kina, hvem vinder telefonkrigen? Huawei har allerede slået Apple i 2. kvartal, men giver Samsungs nye telefon Kina kamp til stregen?

Samlino.dk har sammenlignet priserne og de vigtigste features.

Samsung Galaxy Note 9 kommer på markedet d. 24. August og kan forudbestilles allerede nu. Men hvad kan den, som de største konkurrenter på markedet ikke kan?

Stor mobil med stort batteri

Telefonen er større end tidligere Notes-telefoner på alle måder. Samsung Galaxy Note9 har en større skærm på 6,4 tommer, et væsentligt kraftigere batteri på 4.000 mAh samt lagerplads på 512 GB med mulighed for helt op til 1TB. Det er kun Huawei, der tilbyder samme kraftfulde batteri, men hverken Apples iPhone X eller Huaweis P20 Pro, kan følge med, når det kommer til den vanvittige høje lagerplads (med mindre du køber den hundedyre Porsche-version af P20 Pro).

En feature som du ikke får andre steder er S Pennen. Den er nu forbundet til telefonen via Bluetooth, og kan bruges som en fjernbetjening til telefonen. Du kan fx. tage billeder eller bruge S Pennen til at styre præsentationer på møder – smart.

Udover at være den største smartphone på markedet, er Samsung Galaxy Note9 også den dyreste. Den vejledende pris varierer fra 7.849,00 til 9.799,00 kr. alt efter, hvor meget du er villigt til at betale for ekstra GB.

Se også:  Samsung Note 10 [TEST]: Kvalitet i detaljen

En bonus er desuden at du kan blive den første med adgang til hitspillet Fortnite via Android, som fås gennem Samsungs Game Center-app. Det er et seks-dages eksklusivt samarbejde (som starter, når Note9 lanceres), som vil gøre de andre Android-brugere grønne af misundelse.

Hvem tilbyder mest?

For at kunne give dig et bedst muligt svar på dette, har Samlino nedenfor sammenlignet Apples, Huaweis og Samsungs nyeste telefoner på markedet. Så kan du selv bedømme ud fra dine præferencer. Vi har endvidere taget udgangspunkt i deres største og bedste model for at give et indtryk af, hvem der kan tilbyde allermest på nuværende tidspunkt. Analysen tager udgangspunkt i: Pris, kamera, batteri, ram, kapacitet, skærm, display, og om telefonerne har jackstik eller USB-C. Mange af disse er dog ting, som ikke blot kan måles så simpelt. Så læs vores anmeldelser af Apple iPhone X og Huawei P20 Pro for at mere nuanceret billede. Anmeldelsen af Note9 er lige på trapperne.

smartphone mest for pengene

Mest smartphone mest for pengene

Huawei giver mest for pengene

Som det ses i tabellen, er der en stor prisforskel på selskabernes telefoner. Faktisk er der intet mindre end 3.509 kr. i forskel mellem Huawei og Samsungs telefoner. Det er bemærkelsesværdigt, når man tager et kig på selve telefonerne. For udover at Samsungs Galaxy Note9 vinder stort på kapacitet, tilbyder Huawei det mest alsidige kamera på markedet. Begge telefoner har, imodsætning til Apples iPhone X, et batteri med 4.000 mAh. Det betyder, at du kan bruge løs, uden at du skal bekymre dig om, at telefonen løber tør for strøm i løbet af dagen.

Se også:  Sony Xperia 5 [TEST]: Førsteklasses kompaktmobil fra Sony
Mere lir med Note9?

En af de større forskelle mellem Huawei og Samsung er S Pennen, der med sine nye funktioner nu er forbundet til telefonen via Bluetooth. Det betyder at S Pennen, som tidligere nævnt, kan fungere som en fjernbetjening til telefonen. Du kan fx tage billeder med pennen. Det er også muligt at tage notater direkte på skærmen uden at skulle låse op. Du kan desuden tegne, klippe og navigere på skærmen, samt hurtigt og nemt oversætte tekster. Om det netop er 3.506 kr. værd, det lader vi være op til dig.

Er Apple dømt ude?

Der er ingen tvivl om, at Apples iPhone er den svageste spiller af de tre telefoner, i hvert fald på papiret. Både på pris, batteri, kamera, ram og i tommer, må Apples iPhone X se sig slået af sine modstandere. Men mon ikke Apple har et es i ærmet? De skulle efter signende lancere deres nye telefon i september, og det bliver spændende at se, om Apple kan få førertrøjen igen. Tager man et kig på Samsung Galaxy Note9, kan vi blot håbe at prisen på Apples nye telefon, vil gøre sin kinesiske rival efter og tilbyde en smartphone til en mere overskueligt pris.

Uanset hvilken af de tre du vælger, må man dog konstatere at priserne på smartphones røget gevaldigt i vejret de seneste år. Er du selv villig til at betale så meget for en smartphone? Skriv din kommentar herunder.


TAGS
Galaxy
iPhone X
p20
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S