Home » Mobiltelefon » Samsungs nye smartphone koster ti tusind kroner
Samsungs nye smartphone koster ti tusind kroner

Samsungs nye smartphone koster ti tusind kroner

Share

Samsung Galaxy Note9 har kæmpe skærm, enorm lagerplads og heftigt batteri. Og så sælges den til en pris, der er fuldstændig ude af proportioner 

Apple skal åbenbart ikke være de eneste på markedet med afsindige priser. Samsungs nye flagskibsmobil ligger sig på linje med den hundedyre iPhone X, rent prismæssigt.

Skabt til produktivitet

Der er dog tale om en helt anden type smartphone. Som forgængerne i Note-serien er den primært henvendt til de kreative og businessfolket.

Den kommer med den klassiske S Pen, som nu er forbundet til telefonen via Bluetooth. Det betyder, at S Pennen kan fungere som en “fjernbetjening” til Note9. Du kan eksempelvis tage billeder med pennen som fotoscanner eller bruge S Pennen til at styre præsentationer på møder. Det er også muligt at tage notater direkte på skærmen uden at skulle låse op, tegne, klippe og navigere på skærmen, samt hurtigt og nemt oversætte tekster.

Fuld af power

Derudover ser Note9 ud til at være lidt af en kraftbombe af en mobiltelefon.

Den har lynhurtig netværkstilslutning op til 1.2 gigabit per sekund og Water Carbon Cooling-system samt en indbygget AI-baseret præstationsjusteringsalgoritme, der giver kraftig og stabil ydeevne. 

Batteriet har kapacitet på 4,000mAh – det største nogensinde i en Samsung-telefon. Det er udviklet til at kunne holde strøm fra tidlig morgen til sen aften, så det holder til flere samtaler, flere beskeder og flere spil og film.

Med understøttelsen af DeX via en HDMI-adapter får brugerne en PC-lignende oplevelse, og du kan nemt forbinde din telefon til en større skærm, et tastatur eller en mus for at arbejde endnu mere effektivt.

Den 6,4-tommers Super AMOLED-skærm giver brugervenlige multimedieoplevelser, der suppleres af de indbyggede AKG-højttalere. Derudover tilbyder den alle de tjenester og funktioner, som brugeren er vant til fra de mest avancerede Galaxy-produkter. Såsom hurtig trådløs opladning, vand- og støvresistens (IP68) og populære tjenester som Samsung Health, Samsung Pay og Samsungs sikkerhedsløsning Knox.

Se også:  Samsung og Apple i tæt tv-samarbejde

Intelligent kamera

Kameraet i Note9 er Samsungs smarteste til dato. Det gør det nemmere at tage billeder, der ser ud præcis, som du havde tænkt dig. Scene Optimizer aflæserhvilket type motiv, du vil fotografere, og optimerer billedet på baggrund af dette. Funktionen Flaw Detection gør brugeren opmærksom på, hvis noget ser ud til at være forkert med billedet – hvad end det er sløret, nogen på billeder, der blinker, eller hvis linsen er snavset. Disse funktioner kombineret med avanceret støjreduktionsteknologi og Dual Aperture-linsen[3], der tilpasser sig det menneskelige øje, gør kameraet i Note9 til det bedste på markedet.

Galaxy Note9 bliver tilgængelig i to versioner med forskellige interne lagringsmuligheder – både i 128GB med 6 GB ram og i 512GB med 8 GB ram – med mulighed for at tilføje et microSD-kort. Galaxy Note9 kan i kombination med det eksterne hukommelseskort nå op på 1TB lagring.

Samsung Galaxy Note9 bliver tilgængelig i butikker fra og med den 24. august i farverne Midnight Black og Ocean Blue med en gul S Pen. Den vejledende pris for Galaxy Note9 er 9799 kroner for versionen med 512GB og 7849 kroner for version i 128GB.

Udskift din gamle telefon og få op til 1.500 kroner i rabat. Tilbuddet gælder for køb af Galaxy Note9 og er tilgængelig via Samsung Members appen efter modtagelsen af din Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9.

  Galaxy Note9 specifikationer
Display 6.4-tommer Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (516ppi) * Skærmen måles diagonalt som et helt rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner.
* Forudindstillet opløsning er Full HD + og kan ændres til Quad HD + (WQHD +) i Indstillinger
Kamera Bagtil: Dual Camera med Dual OIS (Optical Image Stabilization) – Wide-angle: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS – Telephoto: 12MP AF, F2.4, OIS 

– 2X optisk zoom, upp till 10X digital zoom

Fortil: 8MP AF, F1.7

Størrelse 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68) * IP68 certificering for støv og vandmodstand. Baseret på testforhold i dybder op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter
Processor 10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz) * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Hukommelse 6GB RAM (LPDDR4), 128GB + MicroSD slot (up to 512GB) 8GB RAM (LPDDR4), 512GB + MicroSD slot (up to 512GB) * Kan variere afhængigt af marked og operatør 

* Brugerhukommelse er mindre end total hukommelse på grund af opbevaring af operativsystem og software, der bruges til at drive enhedsfunktioner. Den faktiske brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændre sig, når programopgraderinger er blevet udført

SIM-kort Hybrid: et Nano SIM og et Nano SIM eller et MicroSD (up to 512GB) * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Batteri 4,000mAh Fast Charging kompatibel med ledning og trådløs Wired charging kompatibel med QC2.0 og AFC 

Wireless charging kompatibel med WPC og PMA

*Kan variere afhængigt af marked og operatør

Operativsystem Android 8.1 (Oreo)
Netværk Enhanced 4×4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18 * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Tilslutninger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) * Dækning for Galileo og BeiDou kan være begrænset.
Betaling  NFC, MST * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Sensorer Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor,
Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
Autentificering Typer af lås: Mønster, Pin, Password Biometriske låsetyper: Iris, Fingeraftryk, Ansigtsgenkendelse Intelligent Scan: Kombinerer iris-scanning og ansigtsregistrering for nem oplåsning og giver i nogle tilfælde øget sikkerhed for visse autentificeringstjenester.
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
Se også:  Samsung 970 Pro 512GB [TEST]: Rasende hurtig SSD


TAGS
Galaxy
Note
Samsung

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S