Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu kan gamle B&O-produkter spille sammen med nye
Nu kan gamle B&O-produkter spille sammen med nye

Nu kan gamle B&O-produkter spille sammen med nye

Share

En softwareopdatering til de nyeste B&O-højttalere gør, at de kan spille sammen med producentens ikoniske pladespillere og cd-afspillere fra 80’erne og 90’erne

B&O har på det seneste sat sig den mission at holde liv i sine gamle produkter. Det sker blandt ved at tilbyde restaurering af de gamle Beogram 4000-pladespillere og nu også via en ny software-opdatering som ved at tilføre de nyeste højttalere BeoLink Multiroom-teknologi giver dem mulighed for at skabe forbindelse til klassiske produkter med mere end 40 år på bagen.

B&O trækker i bremsen: “Langtidsholdbare produkter er vejen til bæredygtighed”

Nyt liv i de gamle produkter

I starten af 80’erne introducerede producenten Master Control Link, som var blandt de første teknologier til multirumslyd. Den nye opdatering gør aktuelle B&O-produkter i stand til at koble på denne, så man kan få dem til at tale sammen med ældre produkter. Læg en plade på din Beogram 5500 pladespiller fra 1986 og lade musikken strømme ud i din Beosound Level-højttaler eller pust nyt liv i Beosound 9000 CD-afspilleren ved at parre den med de helt nye Beolab 28 højttalere.

Se også:  B&O Beolit 20 [TEST]: Gennemført luksus til høj pris

“For snart 40 år siden opfandt Bang & Olufsen multiroom-funktionaliteten, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder med den nye softwareopdatering. Beolink Multiroom løfter musikoplevelsen til et helt nyt niveau og kan samtidig give større kontrol over hele dit underholdnings-setup”, fortæller Christoffer Poulsen, SVP Product Management & Brand Partnering hos Bang & Olufsen.

Uanset om du foretrækker at bruge en fjernbetjening eller Bang & Olufsens app til at styre lyden, kan du styre alle højttalere i hele hjemmet med kun ét produkt via Beolink-systemet.

Beolink Multiroom byder blandt andet på funktionen One Touch to Music, som starter musikken uden at tage telefonen i brug. Ved blot et tryk på højttaleren eller fjernbetjeningen afspilles musikken. Touch to Join musikken starte i et nyt rum med et tryk på højttaleren.

Se også:  Dansk luksus i øregangen: B&O klar med støjreducerende earbuds

TAGS
bang og olufsen
multirum

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S