Home » AOD Pro » Apple iMac 24″ (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en’er til skrivebordet
Apple iMac 24″ (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en’er til skrivebordet

Apple iMac 24″ (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en’er til skrivebordet

Share

Den nyeste iMac indfrier stort set alt hvad vi har drømt om i en alt-i-en-pc. Som arbejdscomputer kan den dog have sine begrænsninger

Da alt-i-en-computerne så dagens lys var det med løftet om at vi kunne smide den gamle prustende stationære ud og erstatte den med en computer, der ikke fyldte mere end en pc-skærm. Det viste sig desværre at de nu alligevel ofte fyldte pænt meget på skrivebordet og typisk var begrænsede i deres ydelse.

iMac’en klarede opgaven acceptabelt, men den gamle model har længe set alderstynget ud. Nu har den endelig fået en seriøs opdatering. Den nye iMac byder ikke bare på nyt design, men også helt ny teknologi til at drive maskinen.

Friskt pust til skrivebordet

Den er radikalt redesignet. Med sin tynde, skarptskårne profil ligner den nye iMac en forvokset iPad Pro på stativ.

Vi testede den i en delikat gylden nuance, som giver den en markant anderledes profil end den grå stilsikre kasser vi har været vant til. Det er et gennemført livsstilsprodukt, der passer lige godt på spisebordet i privaten som på skrivebordet hos den designbevidste grafiker.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler: To producenter sidder på det hele

Rammen er stadig lige lovlig stor til skærmen og så har man, af gådefulde årsager, valgt at forsyne maskinen med en ikke særlig klædelig hvid kant omkring skærmen.

Ideel til videomøder

Som altid er det en leg at komme i gang. Mus og tastatur kobler sig automatisk på og det samme gælder den glimrende Magic Trackpad, som vi også havde til rådighed under testen.

Der er Touch ID i tastaturet, så du kan logge ind med fingeraftryk.

 

Du bliver mødt af en skærm med lysstyrke, skarphed og farvegengivelser af imponerende klasse. Apple anvender MiniLED deres Retina-display, og som vi ser i mange nyere tv’er giver den denne teknologi en forrygende oplevelse, især på farver og kontrast.

Nyeste forbindelser: Højteknologisk minimalisme

Lyden er absolut også godkendt. De seks højttalere understøtter Dolby Atmos, og gør ikke kun et glimrende job ved film og spil, men også når du foretager videosamtaler.

Netop det punkt er noget Apple har gjort en del ud af. De fine højttalere suppleres af et stærkt optimeret FaceTime-kamera i FHD, som sikrer særdeles flotte optagelser, selv når lyset ikke er ideelt.

TAGS
alt-i-en computer
Apple
iMac
Mac

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S