Home » AOD Pro » Apple iMac 27″ [TEST]: Et stilikon med masser af kræfter
Apple iMac 27″ [TEST]: Et stilikon med masser af kræfter

Apple iMac 27″ [TEST]: Et stilikon med masser af kræfter

Share

Den ligner sig selv, men indvendigt er iMac helt forandret. Kræfterne er blevet større, og maskinens multimedie-egenskaber har fået et stort løft

Der er ingen andre i computerverdenen, som tør fastholde det samme design i over 10 år. Men det er herligt at der stadig findes produkter, som kan modstå tidens tand. iMac er ikke bare en computer, men også et stilikon. Den bibringer ikke bare funktionel, men også æstetisk værdi til brugerens kontor.

Med det sagt, så er alderstegnene begyndt at vise sig. For det er en stor computer – betydelig større end 27″-skærmen beret-tiger. Der er meget spildplads rundt om skærmen. Ikke bare i form af almuniumsbunden, som vi kan acceptere som en del af computerens visuelle identitet, men også i form af store sorte rammer hele vejen rundt. Det hører ikke hjemme på en moderne computer til denne pris. Det må være på høje tid for en ansigtsløftning.

Se også:  iPhone bliver endnu bedre: Her er alle de nye funktioner i iOS 15
Lyd og billede i topklasse

Størrelsen til trods er det svært ikke at være betaget af iMac’ens stilrene minimalisme. Det velvalgte udbud af tilslutninger er placeret i en diskret række på bagsiden, mens tilhørende trådløs mus og keyboard passer perfekt i designet. Kvaliteten af de to, især tastaturet, lader dog lidt tilbage at ønske.

Skærmen er en fryd. Apple har implementeret True Tone-teknologi, så det skarpe 5K-billede tilpasses dine omgivelser. Billedet står altid varmt og naturligt.

Højttalere, mikrofon og kamera har ligeledes fået en overhaling. Med hjælp fra T2-chippen optimeres ydelsen til forholdene, og det gør blandt andet, at man har et ret solidt setup til videosamtaler. Selv YouTube-videoer vil til nøds kunne skydes ved hjælp af de indbyggede komponenter.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele

Højttalerne lyder godt nok til, at du kan nyde film og spil uden at føle nogen mangler. Der er flot klarhed, vidde og bund i dem.

TAGS
alt-i-en computer
Apple
iMac

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S