Home » Hovedtelefoner og højttalere » Hovedtelefoner [MEGATEST]: Stor musik hvor som helst
Hovedtelefoner [MEGATEST]: Stor musik hvor som helst

Hovedtelefoner [MEGATEST]: Stor musik hvor som helst

Share

Få det helt store overblik i denne test af 18 hi-fi-hovedtelefoner inden for alle kategorier. Vi har givet producenterne frie hænder til at levere det bedste, de har til under 3000 kroner. Her er noget til lyd-feinschmeckere og til pendlere – eller til fitnesscentret og alle de andre steder, hvor du vil have store musikoplevelser

Mobiltelefonen er den vigtigste musikkilde her i 2019. Og det har gjort en god hovedtelefon uundværlig. Det headset, som fulgte med din smartphone, er næppe meget værd rent musikalsk. Du må simpelthen finde en bedre makker til mobilen.

Her får du det store markedsoverblik. Vi har bedt producenterne levere deres bedste bud til prisen – med et prismaksimum på 3000 kroner. Resultatet er en kæmpetest af 18 aktuelle hovedtelefoner inden for alle kategorier. Skal du gå efter de dyre modeller, eller er en hovedtelefon til en ”plovmand” god nok for dig? Det får du hjælp til at få afklaret med denne test.

De tre hovedkategorier i testen er in-ear, on-ear og over-ear. De to første kategorier er de mest populære. De er små, lette at tage med rundt og ikke så voldsomme at have på hovedet. Over-ear-kategorien tilbyder dog også modeller, som du kan bruge, mens du er i bevægelse. Og hvis du kun har behov for en hi-fi-hovedtelefon til hjemmebrug, er det denne kategori, som du skal koncentrere dig om.

Se også:  Trust GXT414 Zamak Premium [TEST]: God pris og flot lyd

Den nyeste opfindelse i in-ear-kategorien er de helt kabelfri modeller, som vi i denne test har givet en separat kategori. Her slipper du for samtlige kabler. Disse hovedtelefoner koster mere end tilsvarende, kablede typer, og vi har derfor valgt at sammenligne dem indbyrdes.
Musikalsk har hovedtelefonen det plus, at du får en meget personlig lytteoplevelse, hvor distraherende lyd i omgivelserne sjældent forhindrer dig i at dykke ned i musikkens fine detaljer.

Mikrofon er tæt på standard

Den tætte relation til smartphonen betyder, at de fleste hovedtelefoner i dag er udstyret med mikrofon og kan bruges til mobilsamtaler, hvor du har hænderne fri, hvilket er ret praktisk.
En anden klar trend er aktiv, elektronisk støjreduktion (også kaldet antistøj eller noise cancelling/reduction).

Se også:  Creative SXFI Theater [TEST]: Hørebøffer til filmelskerne

Så kan du få den helt personlige lydoplevelse, hvor du kan dykke helt ind i en uforstyrret musik. Det er selvfølgelig en ekstra fordel i støjende omgivelser – på skoler, på flyturen eller i pendlertoget.

På cykelturen og andre steder i trafikken kan støjreduktion dog være upraktisk eller direkte farlig. For du kan jo ikke høre lyde fra omgivelserne. Derfor har flere og flere producenter indbygget en funktion, hvor du med et tryk på siden af hovedtelefonen kan få udefrakommende lyde igennem. Nogle hovedtelefoner kan også pause musikken, så du automatisk kan gennemføre en mobilsamtale.


TAGS
hovedtelefoner
in-ear-høretelefoner
on ear høretelefoner
over-ear høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S