Home » Mobiltelefon » Danske Huawei-brugere kan nu betale kontaktløst med mobilen
Danske Huawei-brugere kan nu betale kontaktløst med mobilen

Danske Huawei-brugere kan nu betale kontaktløst med mobilen

Share

Med appen Curve kan danske brugere af Huawei-mobiler uden Google nu betale kontaktløst. Appen fungerer med kort fra alle banker, uanset hvor brugeren befinder sig

En af de største udfordringer for Huawei-brugerne efter de nyeste mobiler blev bandlyst fra Googles tjenester, er at finde finansielle apps til deres smartphones. Nu ser det imidlertid ud til at der er faldet en stor brik på plads. Med Curve-appen, som netop er blevet tilgængelig på AppGallery, Huaweis egen app-butik, er det muligt at betale kontaktløst med mobilen, ligesom man kan man med Google Pay og Apple Pay.

”Huaweis brugere kan nu betale via telefonen, simpelthen. Vi har nu en betalingsløsning til mobiltelefoner, der er let at bruge og funktionel, og hvor der ikke er begrænsninger på hvilken type kort, man kan bruge. Det gør det til den ideelle løsning til det europæiske marked, ” siger Derek Yu, Huaweis Præsident for Central- og Østeuropa, Norden og Canada.

Det bedste mobilkamera nogensinde: Huaweis nye topmobil tromler konkurrenterne

Brugerens kreditkort skal blot tilføjes i Curve-appen, så er der mulighed for at betale kontaktløst i diverse betalingsstandere. Appen giver også mulighed for cash-back med flere hundrede brands og et 360-graders forbrugsoverblik, endda med mulighed for at se forbrugsdetaljer anført i forskellige valuta. Ydermere vil Huawei-kunder også kunne tilgå valutaveksling uden skjulte gebyrer, hvilket kan gøre det nemmere at rejse.

Se også:  SumUp Air og SumUp 3G Printer [TEST]: Trådløse kortterminaler til lommen
Undgå fejlbetalinger

Appen kommer også med mulighed for at fortryde et køb: Hvis brugeren eksempelvis køber noget og efterfølgende indser, at det forkerte kort er blevet brugt, kan man via appen gå ”tilbage i tid” og bruge et andet kort til at betale for transaktionen inden for 90 dage af købet. Desuden skifter appen også kort, hvis et andet kort løber tør for midler. Der er ingen begrænsning på, hvor mange debit- og kreditkort man kan tilknytte en Curve-konto.

De mange funktioner i Curve-appen skal ifølge Shachar Bialick, grundlægger og CEO for Curve, ses som et udtryk for, at Curve er sat i verden for at gøre betalinger nemmere for deres kunder:

Se også:  SumUp Air og SumUp 3G Printer [TEST]: Trådløse kortterminaler til lommen

”Vores mission er at gøre folks finansielle liv enklere. Ved at lancere Curve Pay til Huawei-kunder, kan vi nu hjælpe endnu flere kunder i hele Europa med netop det. Alle bør have adgang til intelligente betalingsløsninger, og vi er stolte af at kunne hjælpe folk med kontaktløse betalinger, og med at gøre betalinger enklere og nemmere”, siger han.

Curve-appen er tilgængelig på alle Huawei-mobiler med HMS.

Ud over Danmark er Curve-appen også tilgængelig på Huawei-mobiler i Norden samt Bulgarien, Cypern, Estland, Grækenland, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet og Østrig.

Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden


TAGS
Apple Pay
google pay
mobilbetaling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S