Home » Apps » Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden
Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden

Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden

Share

Der er sket næsten en fordobling af apps i AppGallery på blot et år. I blandt de nye apps er en række danske samt finansielle apps fra flere store banker

Huaweis AppGallary er den tredjestørste appbutik i verden, næst efter App Store og Google Play, og viser fortsat stærk vækst. I alt er antallet af tilgængelige apps forøget med 83 procent, og antallet af månedlige aktive brugere er steget med 33 procent. Samlet set viser udviklingen hurtig vækst for Huaweis økosystem.

Udviklingen i korte træk:
· Platformen har øget antallet af registrerede udviklere til 2,3 millioner. En stigning på 77 procent i forhold til sidste år. Antallet af udviklere uden for Kina er nu oppe på 300.000.
· AppGallerys globale publikum er vokset til 530 millioner aktive brugere om måneden (MAU). I Europa steg antallet af brugere med 61,5 procent sammenlignet med året før og er nu oppe på mere end 42 millioner brugere.
· 120.000 apps integreret med HMS Core er nu tilgængelige i AppGallery, en stigning på 118 procent sammenlignet med året før.
· Antallet af distribuerede apps (distribution af apps inkluderer downloads og opdateringer) steg med 83 procent i 2020 sammenlignet med året før.
· Gaming-apps driver tydeligvis udviklingen, og i dag er der 500 procent flere spil tilgængelige på platformen sammenlignet med for et år siden.

Se også:  Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med stærk støjreduktion

De nye tal kommer kun et år efter, at Richard Yu, administrerende direktør for Huawei Consumer Business Group, præsenterede Huaweis vision om at gøre AppGallery til en åben app-distributionsplatform, der er tilgængelig for forbrugere over hele verden.

Huawei har øget sin investering i at udvikle HMS (Huawei Mobile Services), som er selve grundlaget for økosystemet. HMS beskæftiger nu over 8.000 ingeniører og har mere end 600 ansatte i sit globale tekniske supportteam. Konsekvensen af ​​investeringen er, at apps udviklet i HMS Core er steget med 118 procent og er nu oppe på 120.000, mens såkaldte ”quick”-apps er vokset med 200 procent til 100 millioner. AppGallery er således den tredjestørste appbutik i verden.

Mange nye danske apps

AppGallery har fokuseret sit arbejde med udviklere på både lokalt og globalt niveau. Målet er at finde de mest relevante apps til brugerne, øge antallet af udviklere, der arbejder på platformen og give flere valgmuligheder til forbrugeren over hele verden. I løbet af det forløbne år er globale apps som Moovit, Bolt, Viber, Booking.com og Tidal blevet en del af den voksende platform.

Se også:  Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres ...

Blandt danske apps er Dankort, TAXA 4×35, Saxo Bank, boligsiden, Coop, LEGO, DUPLO World, Bang & Olufsen og AutoUncle kommet til, med mange flere på vej.

AppGallery tilbyder i øjeblikket 18 forskellige app-kategorier inden for spil, social, underholdning, uddannelse, nyheder og artikler, fotografering og video, mad og drikke, transport og billetter, shopping og værktøjer.

Som en del af sin strategi bruger Huawei også sin ekspertise i Kina og hjælper udviklere med at få adgang til det lukrative marked der. Kina er basen for over 904 millioner mobile internetbrugere, og antallet af downloadede apps udgør over 100 milliarder. I løbet af de sidste 12 måneder har AppGallery bidraget til, at over tusind udenlandske udviklere er blevet en del af Kinas mobile økonomi. Et eksempel på en app, der har haft succes i Kina, er PicsArt med over 300 millioner downloads.


TAGS
appgallery
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S