Home » Mobiltelefon » Xiaomi Mi Note 10 [TEST]: Kongekamera i kinesermobilen
Xiaomi Mi Note 10 [TEST]: Kongekamera i kinesermobilen

Xiaomi Mi Note 10 [TEST]: Kongekamera i kinesermobilen

Share

Xiaomi Mi Note 10 har skalpelskarpt kamera på 108 MP og desuden et gigantisk batteri. Og det endda til halv pris af konkurrenterne

Xiaomis mobiler har været til at opdrive i Danmark i nogen tid, men ikke ad officielle kanaler. Det er de nu, hvor den nye webshop mistore.dk er åbnet. Det betyder, at vi får nem adgang til særdeles interessante smartphones til yderst rimelige priser. Vi tog et kig på den nye top-mobil Mi Note 10.

Enormt batteri

I sit design er den umiddelbart ikke noget særligt. Faktisk ligner den til forveksling Huawei P30 Pro, bare lidt mere buttet. Det er en stor mobil, men de afrundede kanter gør, at den ligger godt i hånden. Der er velfungerende fingeraftrykslæser i skærmen samt mulighed for ansigtslogin.

Set fra fronten skiller den sig ikke meget ud fra mængden.

Set fra fronten skiller den sig ikke meget ud fra mængden.

Den kurvede 6,47”-skærm er måske ikke den skarpeste, vi har set, men den står flot og særdeles farvestærkt, og den suppleres af en anstændig højttaler. På ydelsen er vi ikke oppe i den bedste liga. Der er anvendt Snapdragon fra 700-serien, hvilket er et nøk ned i forhold til de hurtigste konkurrenter.

Se også:  Dansk firma vil forhindre at du smadrer din iPhone

Note 10 er dog på ingen måde en svækling. Du vil næppe mærke mangel på kræfter, med mindre du kaster dig over krævende 4K-redigering eller de tungeste spil.

Hvad den måtte mangle i processorkraft, har den til gengæld så rigeligt i batteri. Der sidder et kolossalt 5260 mAh batteri i mobilen, som gør den i stand til at holde strøm 2-3 dage. Den medfølgende 30 W oplader giver fuld strøm på lidt over en time.

Topavancerede kameraer

Den altoverskyggende attraktion er dog kameraet – eller lad os bare sige kameraerne. For der er fem af dem, og det blot på bagsiden. Det ene på hele 108 MP. Ligesom Samsungs nye topmobil Galaxy S20 Ultra (læs vores test af Samsung Galaxy S20 Ultra her). De muligheder det åbner op for er derfor også mere eller mindre de samme.

Se også:  Nokia XR20 [TEST]: Robust smartphone – håndværker i habit

De ekstra højtopløste billeder har en skarphed og detaljegrad, der gør det muligt efterfølgende at klippe mindre bidder ud, som bevarer en god skarphed, så de rent faktisk kan stå for sig selv. Du kan således klippe et fint nærbillede af dit barn ud af det store familiefotografi eller en fugl oppe i træet på det store landskabsfotografi. Resultaterne er fine, dog har Xiaomi ikke gjort det lige så nemt som Samsung at klippe nærbillederne ud.

TAGS
god pris
smartphone
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S