Home » Smart hjem » Worx Landroid M500+ [TEST]: Meget robot for pengene
Worx Landroid M500+ [TEST]: Meget robot  for pengene

Worx Landroid M500+ [TEST]: Meget robot for pengene

Share

I små haver uden store forhindringer er M500+ en velfungerende og smart maskine

Med en rækkevidde på 500 kvadratmeter er Worx Landroid M500+ en maskine til mindre plæner, men prisen følger heldigvis med, således at du får en særdeles funktionsrig robot uden at betale en bondegård.

I sit design ligner den Landroid L800. Hjulene er dog en anelse mere diskrete, og det er ikke uden betydning, for da M500+ under testen tromlede hen over plænen, var der flere tilfælde, hvor den ikke var i stand til at pløje sig igennem græstotterne. Den er bedst til plæner, der er holdt godt nede og uden store forhindringer eller hældninger.

Se også:  Ny teknologi gør robotplæneklipperen meget smartere

Batteritiden er den samme som med L800, og det samme med opladningen. Det skyldes ganske enkelt, at den anvender præcis samme type batteri: Et udskifteligt batteri, der fungerer i begge maskiner, og som man kan købe flere af, hvis man vil slippe for at vente på, at maskinen står og oplader.

Stopper når det regner

Klippebredden er knap så stor som hos L800, men ellers er M500+ både i ydelse og funktionalitet ret tæt på L800. Når græslængden er inden for dens begrænsede spektrum på 30-60 mm, gør den et effektivt stykke arbejde.

Skræddersy din Landroid

Kanterne klipper den også fint, så man ikke skal gå dem efter med en separat maskine bagefter. Men igen – pas på kanttråden, for også med denne maskine er den i høj risiko for at ryge, når robotten kommer forbi med sine skæreblade.

Det afklippede græs spreder robotten fint ud over haven, så det kan fungere som gødning og bidrager til en sund plæne. Som sin større familiefælle byder M500+ også på både Blue-tooth- og Wi-Fi-tilkobling samt en række smarte og nyttige funktioner, eksempelvis en regnsensor, der gør, at robotten venter med at slå græsset, hvis der kommer en byge – plus tyverisikring med kode og en applås.


TAGS
haven
plæneklipper
robotplæneklipper
sommer 2022
Worx Landroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S