Home » Smart hjem » Skræddersy din Landroid
Skræddersy din Landroid

Skræddersy din Landroid

Share

Worx’ robotplæneklippere er opbygget modulært, så du efter behov kan udvide funktionaliteten

Landroid-maskinerne appelerer til vores technørdede tilbøjeligheder lidt mere end konkurrenterne, da de ud over en fin stribe af smarte funktioner har et semimodulært design, der giver mulighed for at udvide funktionaliteten ved tilkøb af nye komponenter. Vi har testet tre udvidelsesmoduler til de to maskiner.

Undviger forhindringer

Det viste sig godt nok, at det ene af modulerne, ”FindMyLandroid”, som ved hjælp af 4G gør det muligt at lokalisere sin robotplæneklipper, hvis den bliver stjålet, ikke er kompatibelt med de to maskiner, vi havde til rådighed, så det sprang vi hurtigt henover.

Se også:  Philips Hue Cala [TEST]: Blødt lys fra alsidig havelampe

ACS – Anti Collision System – fungerede fint med dem begge og er relativt nemt at montere i forenden. To ultrasoniske sensorer sørger for, at maskinerne let og elegant kan navigere rundt på en plæne fuld af forhindringer, som havemøbler, småbuske, gynger og meget andet. En god investering, hvis man ikke vil risikerer, at maskinen laver ravage.

Stabil i terræn

Den sidste udvidelse består i et sæt kraftfulde terrængående hjul til Landroid M500+. De forbedrer dens evne til at bane sig vej på plænen. Med de to hjul monteret er robotten væsentlig mere sikker i sin kørsel.

Udover disse tre udvidelser byder sortimentet også på magnestisk system til afskærmning af no-go-zoner i haven samt Radio Link, som skaber konstant netforbindelse til robotten, og en højlydt alarm, der aktiveres, når Landroid løftes, og skal deaktiveres manuelt af brugeren.

Se også:  Før du køber robotplæneklipper: 5 ting du skal vide


TAGS
haven
personalisering
sommer 2022
tilbehør
Worx Landroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S