Home » Transport » Volkswagens nye elbil er landet i Danmark – her er prisen på ID.3
Volkswagens nye elbil er landet i Danmark – her er prisen på ID.3

Volkswagens nye elbil er landet i Danmark – her er prisen på ID.3

Share

Den 100 procent elektriske ID.3 er spydspids i Volkswagens omfattende offensiv indenfor e-mobilitet. Nu er de første eksemplarer af elbilen landet i Danmark

Volkswagen investerer i disse år over 80 milliarder kroner i e-mobilitet med det mål for øje at kunne producere op mod 1,5 millioner elbiler om året i 2025. Til at realisere visionen om at blive verdens førende producent af elbiler startede Volkswagen med et blankt stykke papir og igangsatte udviklingen af en komplet ny familie af elbiler, hvoraf ID.3 er den første.

ID.3 blev præsenteret første gang som konceptbil tilbage i 2016, og i maj sidste år kunne interesserede kunder reservere en ID.3 1ST Edition og blive nogle af de første danskere til at eje bilen.

Interessen var stor, og allerede efter blot 72 timer kunne Volkswagen Danmark melde udsolgt af denne specielle ID.3 1STEdition.

I sidste uge landede de første mange eksemplarer af ID.3 i Danmark. Volkswagen Danmarks direktør, Mads Nør Lauvring, har set meget frem til denne dag og var selv ude og se de første mange ID.3’er på logistikcenteret i Ringsted, hvor bilerne lander først, når de kommer fra Volkswagens elbilsfabrik i Zwickau. ”Med ankomsten af de første ID3. 1ST Edition kan vi for alvor mærke, at Volkswagens offensiv indenfor e-mobilitet begynder at tage fart. Ventetiden er ovre, og vores forhandlere landet over står i de kommende uger klar til at udlevere den specielle ID.3 1ST Edition til de kunder, der har forhåndsreserveret en. I weekenden den 26.-27. september kan alle danskere så opleve ID.3 hos landets Volkswagen-forhandlere.”

Se også:  Kia afslører helt ny elbil: Se billederne af EV6 her

Tre størrelser batteri

Kunderne vil kunne vælge en ID.3, der passer til deres individuelle budget og kørselsbehov. Bilen tilbydes med tre størrelser batteri – 45 kWh (først fra 2021), 58 kWh og 77 kWh, hvilket giver bilen rækkevidde på henholdsvis 330, 414-423 og 539 km (WLTP).

Muligheden for at kunne tilbyde forskellige størrelser batterier er en af fordelene ved den nyudviklede MEB-platform, som ID.3 er bygget på. Den er specifikt udviklet til elbiler, hvilket gjorde det muligt at pakke batteriet ned under gulvet og integrere en elmotor i bagakslen, der er så kompakt, at den kan være i en sportstaske. På den måde er det lykkedes at skabe en ID.3, der er kompakt som en Golf udenpå, men rummelig som en mellemklassebil indeni.

Se også:  Sporty firhjulstrækker til fornuftig pris: Volkswagen udvider elbilsortimentet

Volkswagen ID.3 overrasker på rækkevidde – elbilen klarer 531 km på en opladning

I første omgang introduceres ID.3 i syv udstyrsversioner til priser fra 324.995 kroner (58 kWh-batteri) til 399.995 kroner (77 kWh-batteri),og byder – afhængig af udstyrsversion – på innovative detaljer som navigationsanlæg med Predictive-fartpilot, head-up-display, 100 procent digitalt cockpit, IQ.Light LED-Matrix-forlygter og Ambiente-stemningsbelysning i interiøret med 10 eller 30 valgfrie farver.

Prisen på alle versioner af ID.3 inkluderer et abonnement på Clever Unlimited, der giver ubegrænset opladning på installeret Clever-ladeboks derhjemme eller på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris på 749 kr./md.

Her er 8 af de billigste elbiler


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
id.3
volkswagen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S