Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Du kan spare gode penge på et smart tv, en stærk bærbar og mange andre lækre gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb.

De nye tv’er ligner mere og mere vores mobiler i deres betjening. Faktisk er flere af dem udstyret med Android, præcis det samme styresystem, som de fleste smartphones kører i dag. Det gælder eksempelvis Philips 55PUS7600, som også leverer et flot billede i 4K og glimrende lyd. Datatid var godt tilfredse med tv’et – læs anmeldelsen af Philips 55PUS7600 her.

Prisen var 14.999 kroner, da tv’et kom på markedet, men der er flere tusinde kroner at spare på det nu – se prisen på her.

Philips 55PUS7600.

En tynd ramme kombineret med metalfødderne i siden giver tv’et et flot look. Du får også Philips Ambilight teknologi, hvor væggen bag tv’et kan lyses op i samme farver og intensitet som billedet.

Er du på udkig efter en stærk bærbar til spil og underholdning, så er det værd at kigge nærmere på HP Pavillion Gaming 15-ak002no. Det er en lækker maskine med god skærm og kræfter til det meste. Alt om DATA syntes godt om den – læs anmeldelsen af HP Pavillion Gaming 15-ak002no her.

Se også:  Vild gaming-bærbar med tre skærme

Du måtte betale 8.999 kroner for den, da den blev lanceret, men prisen er faldet en del – se prisen på her.

HP Pavillion Gaming 15-ak002no.

En sjov måde at sende et gamingsignal på: Overfladen minder om en ”alien” med grønspættet hud.

Vil du have trådløs lyd, så er du helgarderet med Sony SRS-X77. Højttaleren giver dig stort set alle trådløse tilkoblingsmuligheder. Lyden er også glimrende, så Datatid var begejstrede – læs anmeldelsen af Sony SRS-X77 her.

Højttaleren kom på markedet til 2.000 kroner, men fås væsentligt billigere nu – se prisen på her.

Sony SRS-X77.

Testens tungeste højttaler læner sig designmæssigt op ad transistorradioen.

Smart-ure er ikke længere kun for nørderne. De nyeste har stilfuldt design, der minder om helt almindelige ure. Det gælder eksempelvis Huawei Watch, der er skabt med læderrem og urkasse i aluminium. Uret giver mobilbeskeder, navigation, sundhedstjek og meget andet direkte på håndleddet. Alt om DATA gav det en stor anbefaling – læs anmeldelsen af Huawei Watch her.

Se også:  Test: Voldsom gamingbærbar med toptunet hardware

Uret kostede 2.999 kroner, da det kom på markedet, men prisen er faldet en del siden da – se prisen på her.

Huawei Watch.

Huawei Watch.

Del denne