Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Du kan spare gode penge på et smart tv, en stærk bærbar og mange andre lækre gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb.

De nye tv’er ligner mere og mere vores mobiler i deres betjening. Faktisk er flere af dem udstyret med Android, præcis det samme styresystem, som de fleste smartphones kører i dag. Det gælder eksempelvis Philips 55PUS7600, som også leverer et flot billede i 4K og glimrende lyd. Datatid var godt tilfredse med tv’et – læs anmeldelsen af Philips 55PUS7600 her.

Prisen var 14.999 kroner, da tv’et kom på markedet, men der er flere tusinde kroner at spare på det nu – se prisen på her.

Philips 55PUS7600.

En tynd ramme kombineret med metalfødderne i siden giver tv’et et flot look. Du får også Philips Ambilight teknologi, hvor væggen bag tv’et kan lyses op i samme farver og intensitet som billedet.

Er du på udkig efter en stærk bærbar til spil og underholdning, så er det værd at kigge nærmere på HP Pavillion Gaming 15-ak002no. Det er en lækker maskine med god skærm og kræfter til det meste. Alt om DATA syntes godt om den – læs anmeldelsen af HP Pavillion Gaming 15-ak002no her.

Se også:  Vild gaming-bærbar med tre skærme

Du måtte betale 8.999 kroner for den, da den blev lanceret, men prisen er faldet en del – se prisen på her.

HP Pavillion Gaming 15-ak002no.

En sjov måde at sende et gamingsignal på: Overfladen minder om en ”alien” med grønspættet hud.

Del denne