Home » NAS » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Denne uge byder på masser gode tilbud på kvalitetselektronik. Vi har fundet de bedste …

Der skal efterhånden ikke megen tålmodighed til at spare rigtig mange penge på gode gadgets. Priserne falder hurtigt efter produkterne kommer på markedet.

Det er Motorola RAZR et glimrende eksempel på. Mobilen kom på markedet i slutningen af 2011 og med dual core-processor, 8MP kamera og Android 2.3 står den fortsat ikke tilbage for særligt mange af konkurrenterne på markedet. Mobilen udmærker sig endda ved at være skabt i stærke materialer som kevlar og gorillaglas. T3 var godt tilfredse med den – læs anmeldelsen af Motorola RAZR her.

Mobilen kom på markedet med en pris på 4.499 kroner, hvilket ikke er bemærkelsesværdigt for en smartphone af denne kaliber. Allerede nu er der dog langt over tusinde kroner at spare – se prisen på Motorola RARZ her.

[pt id=’2018950′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Motorola RAZR”‘]

Motorola RAZR

Nintendo 3DS er et andet udmærket eksempel på, hvordan priserne hurtigt falder. Godt nok har den længere tid på bagen end Motorola RARZ, men den er stadig helt oppe blandt topmodellerne, når det kommer til håndholdte spillekonsoller. Her får du den traditionelle Nintendo-oplevelse krydret med 3D, touchstyring, webadgang og meget andet. Datatid var yderst begejstrede for den lille spillemaskine – læs anmeldelsen af Nintendo 3DS her.

Konsollen kom på markedet til 2.399 kroner, men kan nu fås til under det halve – se prisen på Nintendo 3DS her.

[pt id=’2015730′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nintendo 3DS “‘]

Nintendo 3DS

Også de mere ”seriøse” gadgets har tendens til at blive billigere, hvis man giver det nogle måneder. Synology DS712+ var blandt de mest avancerede nas-drev, da den kom på markedet i efteråret, og vi havde svært ved at styre vores begejstring her på Alt om DATA, da vi havde den til test – læs anmeldelsen af Synology DS712+ her.

Prisen var 4.000 kroner, hvilket var i orden for et drev af denne støbning, men ikke desto mindre i den høje ende. Allerede nu er den imidlertid faldet et godt stykke, så det er muligt at få den til yderst rimelige penge – se prisen på Synology DS712+ her.

[pt id=’2017598′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Synology DS712+ “‘]

Synology DS712+


TAGS
DiskStation
Nintendo 3DS
RAZR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S