Home » Bærbar computer » Test af tre spændende Chromebooks: Den simple og sikre bærbare computer
Test af tre spændende Chromebooks: Den simple og sikre bærbare computer

Test af tre spændende Chromebooks: Den simple og sikre bærbare computer

Share

Hvorfor er Chromebook’en ikke altid et muligt alternativ til en Windows 11-laptop? Vi har foretaget en test af nye Chromebooks for at klare hovedet lidt. Læs testen før næste køb af en bærbar pc

Chromebook’en er den lidt aparte, måske lidt smarte lillebror til den bærbare Windows-computer. Her bliver høj ydeevne byttet ud med høj mobilitet og brugervenlighed.

Denne bærbare pc er et populært valg, når kommunerne skal købe hardware til de lokale kommuneskoler, selvom der er lidt ugler i mosen i øjeblikket, efter at en retsafgørelse for leden satte spørgsmålstegn ved, om Google Workspace i skolesammenhæng lever op til GDPR-reglerne.

Skolerne kan lide Chromebooks, blandt andet fordi de ikke kan fyldes op med alskens software-skrald – især ikke de populære spil. Hele Chromebook-miljøet, som Google jo står bag, er også nemt at administrere, og det har høj sikkerhed.

Se også:  Ingen Chromebooks i Helsingørs skoler i denne uge – lammet af Datatilsynets forbud

Det skyldes ikke kun, at hackerne ikke interesserer sig så meget for Chrome-systemet som for Windows-storebroderen, men også at Google har gjort et godt stykke arbejde for at skabe en tårnhøj borgmur omkring Chromebook-landskabet.

Chromebooks er en overkommelig mulighed for at udføre grundlæggende opgaver som tekstbehandling og web-browsing. Selvom Chromebooks kan blive foragtet af teknologi-nørder, er miljøet nået langt siden lanceringen i 2011.

Hurtigere, enklere, sikrere

Google beskriver nutidens ChromeOS-bærbare computere som ”hurtige, enkle og sikre” med indbygget virusbeskyttelse og effektiv cloud-baseret lagring til filer og brugerdata.

Så hvordan gør moderne Chromebooks sig i sammenligning med deres Windows-modstykker? Her tester vi tre aktuelle Chromebooks på markedet, så du har et sammenligningsgrundlag.

Se også:  PriceRunner sagsøger Google for 16 milliarder kroner

TAGS
Bærbar
Chromebook
Google
Stortest

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S