Home » Gaming & Konsoller » Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming
Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming

Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming

Share

De syner ikke af så meget, og prisen er til at komme i nærheden af. Men Logitechs knowhow inden for gaminglyd giver pote – et godt køb

Det er vanskeligt at komme uden om Logitech, når talen går på gaming – og især gaminglyd. Pro X Wireless har vi haft på testbænken før og givet dem store roser.

For selvom Pro X Wireless langt fra leverer den mest overbevisende klasselyd, når der kun skal lyttes til musik, så skaber headsettet en overbevisende scene, når der games. Således noterer vi et lydbillede med masser af dynamik og myriader af mikrodetaljer – alt sammen rent guf for gameren, der vil have præcise oplysninger om, hvor en eventuel modstander befinder sig.

I spil noterer vi, at sættet er ekstremt hurtigt, når der er eksplosioner, og her er dynamikken virkelig noget, du kan høre. Der er i den grad knald på. Samtidig bliver lyden aldrig anstrengt eller pågående.

Se også:  Legion Phone Duel [TEST]: Gennemført gaming-maskine i lommeformat
For klinisk til musik

De samme egenskaber betyder til dels, at de er mindre gode til musik. Ikke at de ikke kan bruges, men Pro X Wireless har ikke den varme og naturlige klang, som dyrere headset har. Musikken kommer hurtigt til at lyde lidt klinisk og faktisk anstrengende. Egenskaber, der som sagt er en fordel i spil. Skulle du nappe en film, er detaljerne og dynamikken bestemt gode medspillere – men også her kan det blive lidt anstrengende.

Vi gav i en tidligere test dette sæt en anbefaling, og i 2021-versionen får det prisen som bedste køb i vores stortest i AOD nr. 8/2021 – du kan se abonnementstilbud på magasinet her.

Se også:  Logitech G915 wireless [TEST]: Gennemført og flot gamingtastatur

Fokuserer vi alene på gaming, er Pro X Wireless nemlig forrygende. Ikke mindst fordi du både kan køre kablet og trådløst ved hjælp af en medfølgende dongle. Donglen kører såkaldt high-speed og via Wi-Fi. I praksis kunne vi ikke måle nogen forsinkelse eller forskel på, om vi brugte kabel eller Wi-Fi.

Logitech er til prisen ret lækkert bygget, og designet er ikke voldsomt stort eller prangende. Den generelle finish er mere end godkendt, og de polstrede ørepuder og puden på hovedbøjlen giver en god pasform. Det betyder, at sættet hverken opleves tungt eller varmt.


TAGS
Gaming
Gaming-headset
Headset
hovedtelefoner
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S