Abonnement – tilbud og information

Få 3 numre af AOD for 1 kr.

Spar 258,50 kr.

Dette får du:

  • 3 numre af AOD leveret direkte til din postkasse. Kun 1 kr.
  • Spar 258,50 kr.
  • Portoen betaler vi
AOD udkommer 17 gange om året. Du kan selvfølgelig opsige dit abonnement når som helst. Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 86,50 kr. pr. nummer inkl. levering.
Spar 258,50 kr.

Kun 1 kr.

Bestil nu
Portoen betaler vi.

Få et helt år – 17 numre af AOD for kun 999 kr.

Spar 471,50 kr.

Dette får du:

  • 17 numre af AOD leveret direkte til din postkasse. Kun 999 kr.
  • Spar 471,50 kr.
  • Portoen betaler vi
AOD 17 gange om året. Du kan selvfølgelig opsige dit abonnement når som helst. Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 86,50 kr. pr. nummer inkl. levering.
Spar 471,50 kr.

999 kr.

Bestil nu
Portoen betaler vi.

Mange fordele som abonnent

Et abonnement giver en række fordele, og du får dit blad bragt ud af bladkompagniet. Klik på bjælkerne herunder for at købe et abonnement til dig selv, eller måske det var en god idé at give et abonnement som gave.

Sådan fungerer dit abonnement:

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement senest på udgivelsesdagen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved udløb. Opsigelse kan gøres via telefonen eller på www.mitabonnement.dk. Opsigelser og ændringer skal altid ske senest 5 dage efter modtagelsen af indbetalingskortet for at få virkning på næste udgivelse. Udmeldelse, adresseændringer m.m. modtaget senere vil først få virkning fra næste blad. Manglende betaling, returnering af blade eller nægtet modtagelse af blade fritager ikke for betaling af allerede udsendte blade. Ved udsendelse af rykkerskrivelse vil der blive pålagt rykkergebyr.

Opgørelse af din konto: Hvis der på dit indbetalingskort er medtaget et skyldigt beløb, som du har betalt, skyldes det, at din indbetaling har krydset denne opkrævning. Vi holder styr på dine indbetalinger, så du vil aldrig komme til at betale for det samme blad 2 gange.

Du kan også købe et abonnement her:

AOD

Abonnementsservice

På kundeservice portalen www.mitabonnement.dk, kan du ordne de fleste ting vedrørende dit abonnement. Du er også velkommen til at ringe til os

Læs mere her om, hvorledes dit abonnement fungerer.

Åbningstider:
Mandag-torsdag. kl. 09.00-15.00 og Fredag kl. 12.00-15.00
E-mail: kundeservice@altomdata.dk telefon: 70 22 26 58