Stortest: Tag den gode lydoplevelse med dig

Stortest: Tag den gode lydoplevelse med dig

Share

Du kan få gode musik- oplevelser overalt i din  bolig med de små højttalere, vi tester her. De er trådløse. Og så kan de køre på batteri, så du helt slipper for at tænke på kabler og strøm.

At streame musik fra en smartphone eller en tablet er nærmest blevet en menneskeret, men uanset om det er Mozart eller Metallica, der står øverst på playlisten, er det rart at kunne nyde tonerne overalt i hjemmet. Så du har brug for en trådløse højttaler med indbygget batteri – dermed kan du gøre dig helt uafhængig af kabler, i hvert fald så længe der er strøm på batterierne.

Se også:  Block CVR-250 [TEST]: Audiofil lyd til enhver

De transportable højttalere er nok små – det skal de være – men de er også blevet voksne. De er gået fra at være noget billigt ”legetøj”, som du sjældent ville forvente god lyd fra, til i dag at være kvalitetsprodukter, der leverer en lydgengivelse i mere end acceptabel kvalitet.

Nu behøver du ikke længere acceptere ”dåselyd”, blot fordi du gerne vil kunne høre din yndlingskanal, mens du skræller kartofler i køkkenet eller en sommerdag sidder ude på terrassen og nyder solen og stemningen.

Nye krav til konstruktionen
At kompakte højttalere skal kunne spille højt og godt, stiller store krav til konstruktionen.
Mange producenter vælger at placere højttalerenheder på flere af højttalerens sider for at opnå god lydspredning.

Se også:  Beyerdynamic Byron BT Wireless [TEST]: Lækker og løs på tråden
Del denne