Home » Hovedtelefoner og højttalere » Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken
Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

Share
Skift batteriet og hold festen kørende

Højttaleren deler flere features med sin storebror. Herunder muligheden for at udskifte batteri, så man kan holde festen kørende længere. Det er samme type batteri, som på den store model.

 

Ved moderat lydstyrke klarer et fyldt batteri op til 40 timers musik, men ved fuld styrke skal du snarere regne med ti timer.

Udvalget af tilslutninger er mindre end på den store model. Udover Bluetooth er der kun minijack, ikke XLR og fuldstørrelse jack, og det gør Soundboks Go mindre egnet som eksempelvis transportabelt PA til en spontan udendørskoncert eller som en et lydanlæg til forelæsninger og konferencer, hvor muligheden for at tilslutte en mikrofon med XLR gør storebroderen til en nem løsning.

Se også:  Sony SRS-XP700 [TEST]: Prisstærk festbombe uden lydfinesse

Betjeningen af højttaleren er stort identisk mellem de to modeller, med et volumenhjul og et par knapper til fysisk kontrol. Det er også den samme app man bruger. Når mobilen er koblet trådløst på højttaleren med Bluetooth 5.0 er der mulighed for at styre lydindstillinger, hente opdateringer og andet via Soundboks-appen. I appen vil der også blive adgang til en ny Soundboks Direkt streamingtjeneste, hvor Soundboks-brugere kan høre med live, når DJs rundt omkring i verden fyre op for pladespillerne. Tjenesten var dog ikke tilgængelig, da vi testede.

Bassen er dens styrke og svaghed

Bassen har fået lov at fylde godt i denne højttaler. Bogstaveligt talt. Trods sit kompakte ydre rummer Soundboks Go en stor 10” woofer. Den lader sig ikke fornægte i lydbilledet. Den 1” store diskant og mellemtone tweeter må kæmpe for at trænge igennem. De øvre frekvenser kommer hurtigt kommer til at lyde lidt presset, når bassen ufortrødent pumper løs.

Se også:  Så er der dømt naboklager! Soundboks klar i mindre og billigere version

Det fungerer fint i nogle genrer. Moderne dansemusik, hip-hop, r’n’b og stramt produceret popmusik fra denne side af årtusindeskiftet har for det meste gode vilkår på højttaleren, hvor lydbilledet samler sig på en homogen måde, med bassen som det drivende element, og de rytmiske og melodiske elementer skarpt præsenteret ovenpå.

TAGS
bluetooth-højttaler
Soundboks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S