Home » Hovedtelefoner og højttalere » Soundboks [TEST]: Et monster af en bærbar Bluetooth-højttaler
Soundboks [TEST]: Et monster af en bærbar Bluetooth-højttaler

Soundboks [TEST]: Et monster af en bærbar Bluetooth-højttaler

Share

Kombinationen af batteri, Bluetooth, ekstrem volumen og et nogenlunde bærbart design er lige netop, hvad man har behov for, når der skal fyres op i lejrfesten

Navnet Soundboks ringer sikkert ikke en klokke hos alle, men har man taget en tur over lejrpladsen på Roskilde et af de senere år, er man ikke i tvivl om, hvad det er.

De store sorte kasser, der pumper musik ud med en volumen, der kan overdøve Arena-scenen, er blevet afsindig populære som festivalhøjttalere. Og det er sådan set ikke så mærkeligt, for kombinationen af batteri, Bluetooth, ekstrem volumen og et nogenlunde bærbart design er lige netop, hvad man har behov for, når der skal fyres op i lejrfesten.

Se også:  Stort sommertema: sport, ferie og festival - her er redaktørens udvalgte produkter, del 2
Opdateret design

Den nye Soundboks bygger videre på konceptet, men er opgraderet på stort set alle punkter. Designet er knap så industrielt, men ikke mindre robust, bygget i hårdført stål, men nu med gummibolde i hjørnerne, så man ikke ridser gulvet derhjemme eller i bilen.

Der er hul hele vejen igennem i form af en Pulse Reflex Port, der pumper bassen ud, så du tydeligt mærker den, når du holder højttaleren i håndtagene.

Forbind flere højttalere trådløst

Hele kontrolpanelet er også opdateret med en mere moderne endless rotary-knap, en knap til power og en orange knap, der giver adgang til den nye TeamUp-funktion – vel nok den største nyhed i højttaleren. Ved et tryk på knappen kan du parre med andre Soundboks-højttalere trådløst. Op til fem kan kobles sammen indenfor en rækkevidde på fem meter. Det gør det muligt at skabe nærmest umenne-skelig høj lyd.

Se også:  Så er der dømt naboklager! Soundboks klar i mindre og billigere version

Desværre ikke i stereo. I hvert fald ikke endnu, men muligheden skulle komme, og dertil skulle det også blive muligt at separere de enkelte højttalere i subwoofer og diskant, så man kan lave et mere prof højttaler-setup i mobilt format. Det vil sker via en kommende app, som også vil give adgang til en række andre funktioner.

Soundboks
4.5

Summary

Pris: 6749 kroner

TAGS
bluetooth-højtaler
højtaler
Soundboks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S