Home » Hovedtelefoner og højttalere » Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken
Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

Share

Soundboks Go er en kompakt udgave af den berygtede festhøjttaler, som har hærget baghaver og parker de senere år. Bør vi bekymrer os endnu mere for vores dyrebare nattesøvn? Vi tester den lille festbombe

Soundboks er blevet synonym med unge mennesker, der spille alt for høj musik i baghaver og parker. Det er for så vidt lidt synd. For det var ikke sådan højttalere oprindelig var tænkt. Som udgangspunkt blev den skabt som en højttaler man kunne tage med på festival-camp, hvor alle jo kommer for larme og buldre igennem. Her var den i sit rette element. Det er den ikke i en villabaghave eller i en bypark. Det er dog næppe højttaleren, der kan klandres for den nattesøvn der er frarøvet fortvivlede naboer, ligesom en sportsvogn jo heller ikke kører for stærkt med mindre chaufføren jokker for hårdt på speederen.

Se også:  Bose lancerer robust Bluetooth-højttaler

Bærbart basmonster i robust design

Ikke desto mindre giver Soundboks dig midlerne til at forstyrre fred og idyl, hvor end du kommer hen. Forsynet med enorme højttalerenheder, bærehåndtag, batteri og trådløs Bluetooth-forbindelse er det et monsteranlæg du kan tage med overalt.

Soundboks Go gør det blevet endnu nemmere at tage musikken med end storebroderen Soundboks gen 3, da den nye model er betydeligt mindre og lettere (læs vores test af Soundboks gen 3 her).

Den nye Soundboks Go ved siden af storebroderen Soundboks gen 3.

Med 9,2 kilo er det dog unægtelig en bastant sag, men det er overkommeligt at bære den. En bæresele kan købes som tilbehør, hvis det bliver for hårdt for hænderne at transportere den i håndtaget.

Det industrielle look og hårdføre design er videreført fra den store model, med kabinet og gitter af polycarbonat samt stødabsorberende silikonefødder. En IP65-certificering sikrer, at Soundboks Go tåler hvad det danske sommervejr måtte byde den.

TAGS
bluetooth-højttaler
Soundboks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S