Home » Mobiltelefon » Sony Xperia 5 II [TEST]: Et sandt pletskud fra Sony
Sony Xperia 5 II [TEST]: Et sandt pletskud fra Sony

Sony Xperia 5 II [TEST]: Et sandt pletskud fra Sony

Share

Xperia 5 II er Sonys bedste smartphone til dato. Der er ikke sat et ben forkert i den nye kompakt-mobil, som byder på imponerende egenskaber indenfor foto, film, musik og gaming

Sonys mobiler har budt på mange gode egenskaber, det er bare sjældent lykkes at samle dem alle i én mobil, som var helt igennem overbevisende. Det begyndte dog for alvor at ligne noget med Xperia 1 II, som kom i sommers, og med den nye Xperia 5 II sidder den i sandhed i skabet.

Sony har et rigtig godt ry for sine kompakte smartphones, og det skyldes især, at de ikke går på kompromis, selvom de går en smule ned i størrelse. Det gælder i den grad også for Xperia 5 II, som faktisk på flere punkter overgår den større Xperia 1 II.

En lille kraftkarl

Den er vandafvisende efter IP68-standarden og skabt med Gorilla Glass 6 på både for- og bagside. Den er relativt smal takket være det meget aflange skærmformat og ligger godt i hånden.

Se også:  Sony SRS-NB10 [TEST]: Tag lyden på nakken

“Kompakt” skal dog tages med et gran salt. Betydningen af det ord er en anden i dag end den var for blot få år siden. Vi snakker trods alt en mobil med 6,1’ skærm. En særdeles flot FDH+ HDR OLED-skærm i bredt 21:9-format og med Creator-tilstand, som kan give en ret forrygende filmoplevelse.

Habil gaming-mobil

Game Enhancer-funktionen tilbyder forskellige funktioner og indstillinger, som hjælper med at forbedre dit gameplay, og med Competition Set-funktionen prioriteres din gaming først, så intet forstyrrer dig, mens du spiller. HS Power Control styrer strømmen, så du kan spille længere, uden at du skal bekymre dig om overophedning.

Se dagsprisen på Xperia 5 II her.

Se også:  CES: Sonys elbil tættere på lancering - klar i ny SUV-version

Vi tilsluttede en PlayStation 5 DualSense-controller trådløst og gav den gas med Call of Duty samt en række af andre de nyeste mobilspil, og det var ren fryd at game, selv med den lille skærm og de indbyggede højttalere. Der er tale om ægte stereohøjttalere som faktisk leverer en ganske imponerende lyd, med mulighed for fin surround-effekt, takket være Dolby Atmos.

En Snapdragon 865 processor sikrer rigelig maskinkræfter til afvikle de tungeste spil, og mobilen er forsynet med 5G, så der kan streames spil over nettet. De 8 GB ram mobilen er forsynet med er dog til den lave side, og den fås maksimalt med 256 GB, hvilket ikke er enormt, men dog dækker de flestes behov.

TAGS
smartphone
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S