Home » Bærbar computer » Sony sender ny tablet i butikkerne
Sony sender ny tablet i butikkerne

Sony sender ny tablet i butikkerne

Share

Xperia Tablet S er Sonys seneste skud i bøssen, når det kommer til de touchstyrede tablet-pc’er. Fokus er på brugervenlighed, design og forbindelsesmuligheder

Den første Tablet S fra Sony fik en blandet modtagelse (læs vores test af Sony Tablet S her), men nu er producenten klar til at give den et skud mere og har denne gang valgt at brande den under Xperia-navnet, som almindeligvis er forbeholdt deres mobiler. Sony tilstræber da også netop at give brugerne en oplevelse, der forener det bedste fra to verdener: høj brugervenlighed fra Xperia smartphones og en overvældende underholdningsoplevelse fra Xperia Tablet S.

Den nye Xperia Tablet S er tyndere og lettere end den første Sony Tablet S, og den er ifølge Sony fremstillet af kvalitetsmaterialer, så den fremstår stilren og samtidig er komfortabel at håndtere. Den er desuden designet til at kunne tåle vandsprøjt, skulle du nu driste dig til at tage den med til poolen eller bruge den som digital opskriftsbog i køkkenet med våde hænder.

Med en hurtig Nvidia Tegra 3 quad core-processor og Android 4.0.3 som operativsystem har den al den power, du har brug for til at nyde medier, apps og spil. På mediesiden er der heller ikke sparet. ClearAudio+-indstillingen giver mulighed for at nyde optimal lydkvalitet, og Xperia Tablet S benytter Sonys egenudviklede ClearAudio+-lydteknologi, som giver dig lyd i absolut topklasse – optimeret til din egen musiksmag.

[pt id=’2023244′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Tablet S.”‘]

Sony Xperia Tablet S.

Hele dit underholdnings-setup kan styres fra Xperia Tablet S. Den infrarøde universalfjernbetjening er udvidet med en ny makro-funktion, der husker dine seneste kommandoer, så de blot kan genvælges. Du kan derfor bede din Xperia Tablet S om at tænde for dit tv, din kabelboks og dit hjemmeunderholdningssystem. Du kan vælge inputs, justere volumen og meget mere – alt sammen med et enkelt tryk – med udgangspunkt i op til seks gemte og navngivne makroer.

Se også:  Sony Xperia 5 [TEST]: Førsteklasses kompaktmobil fra Sony

Læs også: Den bedste tablet er kåret.

Sonys Small Apps giver dig en lang række muligheder som at skifte kanal eller justere volumen, mens du kigger aftenens tv-programmer igennem online. Du kan også tilføje dine yndlings-apps og widgets til Small Apps og dermed gøre det til dit personlige multitasking-værktøj.

Walkman-app’en samler automatisk en liste over de sange, som dine Facebook-venner har givet et “like”, mens Album-app’en giver dig mulighed for at se, sortere og dele fotos og videoer optaget med Xperia Tablet S via en intuitiv brugergrænseflade. App’en kan også samle fotos, som er posted på sociale medier som Facebook og giver dig mulighed for let at kommentere. Desuden kan du se videoindhold i høj billed- og lydkvalitet, når du bruger Movies-app’en. Med de tre brugervenlige apps kan du “smide” eller streame dine billeder, videoer og musikfiler til kompatible tv- og lydsystemer med dlna-forbindelsesmulighed.

Se også:  Action-kameraer [TEST]: Action-optagelser i højeste opløsning

Den nye Xperia Tablet S fås med 16 eller 64GB og med eller uden 3G. Den er tilgængelig fra september i WiFi-udgaven og fra oktober 2012 i 3G+WiFi-udgaven. De vejledende udsalgspriser er 3.300 kroner for 16GB og WiFi, 4.800 kroner for 64GB og WiFi og 4.300 kroner for 16GB og WiFi+3G og 5.800 kroner for 64GB og WiFi+3G.

Læs også:Den store tablet-guide.


TAGS
Android
Sony
Tablet
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S